Scoala de excelenta pentru copii!

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
202

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scoala de Excelenta, un proiect educational indraznet care se adreseaza copiilor si parintilor

Scoala Genesis si IRSCA Gifted Education organizeaza "Scoala de excelenta" pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani, in perioada 12-17 iulie 2010, proiect gazduit de Scoala Genesis, din str. Soseaua Straulesti, nr. 89 A, sector 1, Bucuresti.Tel: 021.490.60.22/Fax: 021.490.60.24.

Prin cursurile orientate spre descoperirea si valorificarea talentelor, copiii au sansa sa afle ce aptitudini si inclinatii au pentru viitoarele profesii pentru care vor opta. Copiii vor lucra cu o echipa de psihologi si traineri experimentati de la Scoala Genesis si de la IRSCA Gifted Education, care ii vor antrena in jocuri de cunoastere, perspicacitate si inteligenta. Atelierele, vizitele la institutii culturale si muzee ii vor invata pe copii sa isi dezvolte potentialul creativ si intelectual si sa capete incredere in valoarea personala. Echipa de specialisti este coordonata de reputatul matematician Florian Colceag, Presedinte IRSCA Gifted Education. La finalul modulului "Creativitate si expresivitate" parintii vor primi un material de caracterizare aptitudinala a copiilor. Detalii despre program, traineri, cursuri, workshop-uri si module se gasesc la adresa: www.genesis.ro si www.irsca.ro.

Misiunea IRSCA Gifted Education este descoperirea si dezvoltarea potentialului fiecarui copil printr-o educatie de excelenta.IRSCA Gifted Education este o asociatie cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru deplin WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children; Asia-Pacific Federation of the WCGTC si respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai inalte foruri internationale in domeniul educatiei de excelenta.

Misiunea Fundatiei Genesis este aceea de a acorda sansa unei educatii sanatoase creand premisele legaturii dintre succesul in cariera si setul de valori personale. Ne dorim sa participam la transformarea sistemului educational romanesc prin readaptarea educatiei, prin canalizarea preocuparilor catre promovarea creativitatii, inovatiei, simtului practic si proactivitatii.

Oana Laura Stefan

PR Representative

Fundatia Genesis

Tel.: 0733 107 914

E-mail: oana.stefan@genesis.ro

Web-site: www.genesis.ro