Sarmalele Reci sustine 'ROCK PENTRU VIATA'

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
216

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marti, 1 iunie, in Piata Constitutiei va avea loc concertul pentru construirea noului spital de pediatrie „Marie Curie". Mai multi artisti si trupe vor avea recitaluri, sustinand astfel campania de strangere de fonduri. Trupa SARMALELE RECI isi invita fanii sa se alature.

Prima masura a civilizatiei este felul in care reusim sa avem grija de copiii nostri. Degeaba ii aducem pe lume daca nu putem sa le oferim ce le trebuie. In mod evident, statul e depasit de situatie si atunci singura solutie este initiativa privata. Suntem cu totul alaturi de Fundatia „Salvati-va ingerii", de Liana Stanciu, de Mihai Georgescu si de toti cei care participa la acest proiect. Trupa SARMALELE RECI va canta pe 1 iunie pentru viata copiilor tai. Te asteptam si pe tine." – declara Zolan Andras, solistul trupei SARMALELE RECI.

Am cantat mereu despre lucrurile in care credem. De multe ori, am facut-o cu un zambet in coltul gurii. Este momentul sa il stergem. Cantam ca sa ne asiguram ca in Romania va fi macar un spital in care copii bolnavi pot fi ingrijiti in conditii decente. O facem cu toata seriozitatea."