Rosario Inernullo / Kool / Kid Chriss @ Club Midi

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Vizualizari
350

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rosario Inernullo / Kool / Kid Chriss


Club Midi - sambata 12 feb 2011 -


Rosario Inernullo / Kool / Kid Chriss @ Club Midi


Rosario InternulloIn 1998, Rosario ajunge in Romania, se ocupa de clubul Zerillos, primul afterhour din Romania si este un succes imediat. Castiga o mare popularitate in toata tara, fiind rezident la Karma, cel mai in voga club din Bucuresti.


In 2004, se claseaza pe locul 2 la Nights.ro Awards. Cativa ani mai tarziu, il gasim pe Rosario Internullo pastrandu-si statusul de "cel mai iubit DJ din Romania". Din vara anului 2007 incepe colaborarea cu postul de radio One FM si de aici si o noua nominalizare la Nights.ro Awards, la o categorie complet noua pentru el: "Cea mai buna emisiune radio"- 2 Crazy Bastards @ One FM. Emisiunea este realizata alaturi de Adrian Eftimie.


Cei doi DJi nebuni muta emisiunea si in club, la Nagual, motiv pentru care si-au mai luat o nominalizare la Nights.ro Awards, la categoria: "Cel mai bun de concept de petrecere", unde au si castigat. Proiectul nu se opreste insa aici. Urmeza un turneu 2 Crazy Bastards numit "Viva la Revolution", cu un feedback excelent primit din partea publicului. In paralel, Rosario se ocupa indeaproape si de productie.Piesa sa, Sentimente - Nea Marin Remix, aparuta la label-ul Desolat, a inregistrat un succes nebun, si a facut inconjurul lumii.


In fiecare an, de 1 Mai si pe perioada verii, plaja Kudos din Mamaia, rasuna de muzica buna si explodeaza in aplauzele miilor de oameni prezenti acolo.


Dupa atatia ani in care a stat fie pe ringul de dans, fie in spatele pupitrului de mixat, Rosario Internullo ramane astazi la fel de activ, aducand dupa el o experienta in materie de clubbing si muzica electronica, ce nu poate fi negata.Kool


Traind foarte aproape de granita cu Ungaria, aici a si intalnit prima oara muzica electronica de club. Si cum aici acest gen era deja un trend, Kool a cazut prada acestui curent cu ajutorul melodiilor celor de la Depeche Mode, The Cure, Erasure, Camouflage sau Front 242.


Decide sa se implice in fenomenul clubbing romanesc contribuind ca promoter si organizator de petreceri, deschizand chiar un club in orasul sau natal.


A fost un reprezentant de baza al curentului progressive, iar alaturi de Pagal unul dintre cei mai buni dj de after-hours.


Clubberi clujeni l-au prins des mixand la petrecerile memorabile din club Oscar.


In luna noiembrie a anului trecut a facut alaturi de rezidentul Kid Chriss, warm-up pentru John Digweed. Ne-a incantat de asemenea la petrecerea de remember organizata in colaborare cu Nights.roPret intrare:


10 lei pana la 00:00

20 lei dupa 00:00Concurs


Club Midi ofera 20 de invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:Cum se numeste piesa lansata de Rosario Internullo la labelul Desolat?Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii vor fi anuntati prin sms.Club Midi

orar : 23:00 - 07:00

info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782