Rock Me-Osica Fest 2018

Detalii

Web
www.rockme.ro
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
102

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un Woodstock romanesc cu nenumarate editii viitoare isi incepe povestea pe 13 iulie 2018 in Osica de Sus, Olt.
Aducand creme de la creme a rockului din Romania, organizatorul ofera vizitatorilor, intr-un pachet muzical inedit de 3 zile, cele mai bune 15 trupe din tara.
Formatul line up-ului face din deosebitele prestari individuale ale artistilor un spectacol rock de mai bine de 6 ore, in fiecare din zilele celui de-al treilea weekend din iulie, anul acesta.
Inchipuie-ti artistii de circ invitati din tara vecina Yugoslavia, care vor incanta publicul in timpul zilei jongland pe picioroange si prezentand numere de acrobatie, in timp ce seara vor fascina spectatorii cu fire show-uri.
Ca tot a venit vorba despre foc :-) in imediata apropiere a incintei festivalului si campingului, vor fi amenajate locuri pentru foc de tabara unde festivalierii se pot aduna dupa ultimul concert al serii, pentru a-si petrece noaptea, sau cel putin o parte din ea, in sunetul propriilor voci si chitari, si la un pahar de vorba cu ceilalti iubitori de rock.
Prieteniile care urmeaza sunt cel mai placut rezultat al festivalului si ceva de nepretuit.
O expozitie de motociclete este insider tip-ul pentru fanii cailor putere pe doua roti.
Pentru cei care prefera action si miscare, sunt planificate doua mici terenuri de volei de plaja, unde totul este amenajat pentru cateva seturi amicale intre echipele formate spontan.
Dupa cum vezi, este mult mai mult decat un concert al unei singure trupe intr-un City Club. Este o evadare din cotidian pentru un intreg weekend, intr-o atmosfera de distractie si libertate cu cele mai tari trupe de rock la ora actuala, cu artisti de circ, motociclete, voleibal de plaja si nu in ultimul rand , asa cum se cuvine la "iarba verde", cu bere, mici, snack-uri si bauturi racoritoare :-)

Vino cu noi si simte rock, distractie si libertate!