Revelion la Focsani

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 1 zi
Vizualizari
449

Voteaza & Distribuie

Descriere

Super REVELION cu Super VEDETE la Focşani în noaptea dintre ani!
În Piaţa Unirii din Focşani vor evolua şi
Voltaj, Ricchi e Poveri, Clejanii, Randi, Anastasia Lazariuc ş.a.

Şi în acest an, Revelionul 2016 va fi sărbătorit aşa cum se cuvine şi aşa cum au fost obişnuiţi an de an focşănenii şi nu numai, printr-un SUPER spectacol în aer liber, cu lasere, jocuri de lumini și focuri de artificii: cu siguranţă cel mai tare show în aer liber din ţară, cu vedete una şi una!
Organizat de Consiliul Judeţean Vrancea acest eveniment care se va desfăşura în Piața Unirii va debuta la ora 18.00 şi va dura până după ora 1 noaptea.
Primii care vor evolua pe scena special amplasată în centrul orașului vor fi membrii Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei”. Le vor urma câţiva dintre cei mai îndrăgiţi reprezentanţi ai show-biz-ului românesc, dar şi SUPER invitaţii din străinătate: trupele Ricchi e Poveri şi Ottawan.
Astfel, în show-ul prezenbtat şi în acest an de Adelina Pestriţu şi Octavian Uursulescu vor evolua Anastasia Lazariuc, Viorica și Ioniță cu Taraful de la Clejani, Voltaj, Alexandra Shine („sexy-dansatoarea” de la MasterChef 2015 şi Românii au talent 2015), Randi, Lora, solista de muzică populară Geta Postolache, Trupa de Dans “Rock On” ş.a.

În numele organizatorilor spectacolului şi al artiştilor vă urăm LA MULŢI ANI şi un 2016 infinit mai bun!