Revelion 2009 The Note

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
921

Voteaza & Distribuie

Descriere




Pretul unei invitatii cu loc este 350 de lei, in care intra:


1. Bautura de la bar in valoare de 100 de lei
2. Cafeaua si apa sunt din partea casei
3. Sampanie
4. Bufet rece si cald, 35 feluri de mancare, de la sushi, sashimi, pana la ratza (de casa) pe varza, friptura de curcan, somon teriyaki, pui Sattay, salata de pui cu sparanghel, prajituri de casa etc
5. Decoruri
6. Actori si entertaineri
7. Hostess
8. The Note Dance team
9. DJ Ben Boognar (retro, funky, putin rock , putin jazzie …un cocktail de muzici una mai misto decat alta!)
10. Tema revelionului este DESTINATION: EXTRAVAGANZA


Pretul unei invitatii fara loc este 250 de lei in care intra tot ce este mai sus, exceptie locul la masa. Numarul acestor invitatii este limitat si anume 30 buc.



Meniu Revelion


CALD
1. Rata pe varza
2. Tocanita de gasca cu galuste
3. Salau in sos Meuniere
4. Friptura de vitel cu sos de mustar si rosii uscate la soare
5. Friptura de pork
6. Cartofi la cuptor
7. Sarmalute din piept de curcan
8. Risotto cu radicchio rosso si speck



RECE
Carne:
9. Friptura de pork cu aspic de sparanghel
10. Chiftelute de pork



Branzeturi:
11. Gouda, Ceddar, Emmenthal, Tilsit, Regina Blue, Fontalmauri, Parmesan cu fructe, masline Kalamata, grisine + prosciutto crudo, bresaola, salami
12. Branza feta cu ulei de masline e.v., busuioc proaspat, capere si sos pesto
13. Gorgonzola cu fistic



Legume:
14. Salata de cartofi cu masline Kalamata
15. Morcovi cu portocale si usturoi
16. Ciuperci champignon proaspete, cu ulei de masline si parmezan
17. Legume proaspete : rosii, ardei, ridichi, chilli, castraveti
18. Muraturi, masline Kalamata



Salate:
19. Sushi salad (somon crud, greens, lime, ghimbir, menta, zahar brun)
20. Salata de fructe de mare cu ghimbir si Cointreau
21. Salata de pui cu sparanghel (pui, sparanghel, ananas, alune de padure, castraveti murati, patrunjel frunze, dressing de maioneza cu iaurt)
22. Salata Caprese (rosii de gradina, zotarella, ulei de masline, otet balsamic, busuioc proaspat, sare de mare)
23. Salata de pui vietnameza (cu praz, varza chinezeasca, morcovi, telina de tulpina, menta, coriandru si dressing de fishsauce)
24. Salata de andive cu file d’anchois si dressing de capere
25. Salata de telina cu anchois
26. Salata de dovleac prajit cu prosciutto si pecorino
27. Sexy Salad
28. Sushi & Sashimi



Desert :
29. Prajituri: Aristocake, Choux a la crème, Little Japanese, Rigo, Silvestercake, Fidji, saratele cu parmesan si nuci
30. Fructe
31. Ciocolata...



Paine:
32. French baguette, ciabatta, foccacia, neagra cu cereale