RencontreS

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
452

Voteaza & Distribuie

Descriere

JOI, 4 Decembrie 2008, orele 19:30 va invitam la Sala Rapsodia sa vizionati RENCONTRES. O piesa cu un incredibil umor, care dinamiteaza cliseele; un spectacol epuizant, cu actori care au o conditie fizica de maratonisti. Iar inteligenta lor si modul in care isi traduc corporal povestile, te iau prin surprindere. Violeta Totir si Dragos Huluba, intr-un spectacol gandit, montat si jucat chiar de ei, isi trec multiplele personalitati prin cateva momente febrile din istoria filmului.. Subit recognoscibile, personajele in alb-negru din zorii cinematografiei amintesc cu haz de marile povesti de amor din "Casablanca", "Titanic", "Singing in the Rain".

Dan Puric urmareste in stilul promovat, ca si discipolii sai, armonizarea pantomimei, mijloc principal de exprimare, cu dansul esentializat. "Rencontres" este o... "intalnire" cu harul celor ce vor sa comunice sincer si direct, emotie publicului. "Rencontres" a avut cronici favo¬rabile si in presa straina, dupa ce a participat in Cehia, la un festival International al Artelor Spectacolului. Anul acesta a fost inclus si pe afis in Festivalul Underground de la Arad, Festivalul Comediei Romanesti si la Festivalul MaiFest - mari actori, mari regizori, mari dramaturgi - organizat de UNESCO la Cluj. In aceasta vara spectacolul s-a jucat din nou la Luxemburg (19 iunie) si la Festivalul International de teatru de la Belgrad unde a obtinut doua importante premii(5 iulie). "Rar un asemenea spectacol in lumea teatrala de azi... un comentariu fin asupra dragostei cu un umor rafinat marca sigura a unui talent inteligent" (Dan Puric)

Nu ocoliti acest spectacol chiar daca sala "Rapsodia" nu este un teatru elegant cum sunt suratele sale din Capitala.. Aflata in centrul istoric supus acum renovarii, sala va beneficia curand de o modernizare si va apartine definitiv Companiei de Teatru "Passe Partout D.P.", care isi merita un loc in peisajul cultural bucurestean.

Rezervari si bilete la casa salii Rapsodia din Str.. Lipscani nr. 53, telefon 021/315.89.80 sau 0722.768.648, zilnic intre orele 11-18.