Purina - proiect de strangere de fonduri pentru animale

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
228

Voteaza & Distribuie

Descriere

In data de 5 octombrie, are loc lansarea unui proiect unic pe piata romaneasca. O carte dedicata animalelor.


Se iau persoane publice si se roaga sa scrie si sa deseneze mici bijuterii despre animale. Cu totii isi doneaza integral drepturile de autor.


Se ia o agentie de publicitate priceputa – Mercury360, o companie generoasa, care sa finanteze proiectul - PURINA, o editura eleganta – Vellant si se scoate cea mai frumoasa carte.


Iar banii obtinuti din vanzarea acestei carti se duc la GIA (www.orasulanimalelor.ro), pentru ca mai multe animalute sa aiba pe cine astepta acasa.


Purina - proiect de strangere de fonduri pentru animale


Printre autori se numara: Irina Margareta Nistor, Gabriel Cotabita, Horia Brenciu, Razvan Simion, Carmen Tanase, Monica Davidescu, Iulian Vrabete, Dan-Silviu Boerescu, Melania Medeleanu, Roxana Iliescu, Diana Oprea, Luiza Zan, Maria Manolescu, Marius Vintila, Raluca Moianu.


In plus, s-au obtinut drepturile pentru povestirile unor autori straini: Neil Gaiman, laureat al numeroase premii pentru literatura si Stacy Mantle, umorista si aparatoare ferventa a drepturilor animalelor.


Ilustratiile si coperta sunt realizate de artisti vizuali in voga: Pisica Patrata, Noper, Aitch, Branea, Ghica Popa si multi altii.