PROMOB 2010 - Mobila si accesorii, editia a IV-a

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 10 ani si 7 luni
Vizualizari
330

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iulius Mall Timisoara gazduieste in perioada 18-20 iunie cea de-a IV-a editie a expozitiei cu vanzare „PROMOB 2010". Evenimentul este organizat in colaborare cu STAR EXPO, la demisolul si parterul centrului comercial.


La eveniment si-au anuntat prezenta peste 20 de firme din Arad, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Bihor, Prahova, Timis, dar si din Ungaria, in marea lor majoritate producatori, dar si comercianti. Vor fi expuse piese de mobilier clasic, colectii de avangarda, dar si mobilier rustic sau antic, precum si accesorii, ce pot fi achizitionate la preturi promotionale.


Pe parcursul celor trei zile vor putea fi admirate: bucatarii, dormitoare, living-uri, canapele, mese, scaune, usi de interior, mobilier pentru exterior, decoratiuni si materiale pentru amenajarile interioare si exterioare.


PROMOB 2010" reprezina o adevarata manifestare artistica in industria mobilei, precum si o buna modalitate de prezentare a celor mai inedite si originale creatii. Orarul de functionare al expozitiei, pe parcursul celor 3 zile este 10.00 – 22.00.


Expo ProMob