Proiectul "Impreuna de Craciun"

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 9 ani si 7 luni
Vizualizari
237

Voteaza & Distribuie

Descriere

AEGEE Timisoara (Asociatia Studentilor Europeni) ajuta din nou....! Proiectul ,,Impreuna de Craciun" continua si anul acesta.
In fiecare an, in preajma Sarbatorilor de Iarna, AEGEE Timisoara desfasoara un proiect caritabil, cu strangere de fonduri, pentru copiii aflati in centrele de plasament din Timisoara. Anul trecut, fondurile stranse de catre voluntarii organizatiei noastre au fost distribuite catre Spitalul Clinic de oncologie- Sectia Pediatrie din Timisoara, catre centrul medical OncoHelp si catre copiii din centrul de plasament Rudolf Walter


Anul acesta, pastrand traditia, dorim sa strangem fonduri din nou pentru copiii aflati in Complexul de Servicii de Specialitate pentru Copiii cu Handicap din Timisoara..
Proiectul se va derula incepand cu data de 3 decembrie pana in data de 13 decembrie si va consta in amplasarea unor standuri in holul Universitatii de Vest din Timisoara, in holul cladirii Electro din cadrul Politehnicii din Timisoara, in holul Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Vest si in holul Facultatii de Constructii (ASPC) din cadrul Politehnicii Timisoara.