Prohod - Miniturneu Ascension: Paramatman

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
660

Voteaza & Distribuie

Descriere

Patru motive sa vii la cele patru concerte Prohod de saptamana aceasta
A mai ramas o zi pana la debutul turneului Prohod. Blackerii revin in formula clasica si vor sustine in aceasta saptamana patru concerte de promovare a noului CD lansat anul acesta, "Ascension: Paramatman".

Turneul va include showuri in premiera in Brasov, Bucuresti si Ruse (Bulgaria) si se va termina cu un concert special in Sibiu, in fata propriilor fani ai trupei!

Pentru concertul din Bucuresti numarul de locuri este limitat la 45 de persoane - pentru rezervari: 0722.814.991. Biletele se pot achizitiona si de la club, zilnic dupa ora 17.00.

Prohod va ofera patru motive solide sa va intalneasca la aceste ultime concerte de anul acesta:

- Este primul turneu al formatiei Prohod, trupa foarte activa in undergroundul black metal in cei doi ani de activitate de pana acum, Prohod fiind si una din putinele gasti din Romania cu CD scos in strainatate;

- Prohod va canta pentru prima data in Brasov, in Bucuresti si tot in premiera si in afara tarii;

- Concertul din 7 decembrie din Bohemian Flow va fi si ultimul eveniment de metal extrem organizat anul acesta la Sibiu;

- este ultima ocazie pe 2014 pentru amatorii de metal greu sa vada la lucru o formatie de black metal autentic!


Joi 4 decembrie 2014, pentru prima data la Brasov: PROHOD (melodic black metal/Sibiu) si SADDAYAH (blackened death metal/Ploiesti).
Club Subsol (Brasov), ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 15 lei (biletele se vor vinde numai in seara concertului, la intrare).

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si a turneului formatiei.

PROHOD (melodic black metal/Sibiu)

Cea mai apreciata formatie din valul nou de black metal autohton ajunge pentru prima oara la Brasov! Mergand in directia un black atmospheric, melodic, cu usoare influente pagan si folk metal, sibienii de la Prohod au reusit in mai putin de doi ani de activitate sa lanseze doua CDuri si sa isi aduca aproape un public fidel.

SADDAYAH (blackened death metal/Ploiesti)

Psihoza death-black bate dinspre Ploiesti, unde lucrurile incep sa revina la normal in zona metalului extrem. Cea mai tanara formatie prahoveana ajunge la randul ei in premiera la Brasov! Daca formatii precum Meshuggah, Ne Obliviscaris, Behemoth sau Kalmah intra des in atentia ta, joi, la ora 20.00 sa fii la Club Subsol, ca sa vezi replica autohtona la trupele mentionate mai sus.

CLUB SUBSOL (Str. Sf. Ioan Nr. 11, Brasov).

Joi 4 decembrie 2014, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Filtre

Ocazii speciale: Concerte