Prima din cele sapte taine

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
155

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prima din cele sapte taine

Viata mea, in propriii ochi si ai altora. Ati incercat vreodata sa va cunoasteti astfel, sa suprapuneti realitatile si sa decupati adevarurile? Dali da El face asta, cu personajele sale din romanul „Prima din cele sapte taine", o carte cu o curgere de film ce va fi lansata luni, 13 aprilie, la ora 18, in Carturestiul din Mercy 7. Claudiu T. Ariesanu ii va descanta de bine volumului la inceput de drum, dupa cum tot un descantec insoteste si inceputul de poveste.

Volumul e structurat in doua mari capitole: Prima realitate si A doua realitate. E pe de-o parte jurnalul Ioanei, iar de cealalta parte – jurnalul Mioarei. Amandoua se intersecteaza cu suferinta, halucinatia, credinta, cuvantul si jumatatile de adevar. Romanul se arata ca un cerc ce se deschide si se inchide sub semnul cartii, al bibliotecii, privite ca povara si deopotriva sansa de salvare. E descurajanta vocea interioara de la sfarsit de volum – „Literatura o lasa pentru altii, mai plictisiti de concret" – dar trebuie acceptata ca o posibila realitate.

„Prima din cele sapte taine" ascunde si o a opta taina, cea a scriitorului in mana caruia s-a „copt" romanul. Cum insa unele secrete se cer revelate, rostim un adevar: Dali da El nu e altcineva decat jurnalista Dalida Groza. Veniti de-o intalniti si-o ascultati intr-o lectura publica ce nu va starni cascatul. Trailerul cartii, in schimb, se-anunta a fi in stare sa "zburleasca parul".