Premii și diplome de Ziua Educatiei

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
179

Voteaza & Distribuie

Descriere

Premii și diplome de Ziua Educatiei


Cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, sarbatorita in fiecare an pe data de 5 octombrie, va avea loc festivitatea de premiere și decernare a diplomelor pentru cei 14 copii, membri ai Clubului de Excelenta care au obtinut certificate de competenta lingvistica Cambridge.

Luni, 5 octombrie 2009, incepand cu ora 14.00, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei va premia 14 copii, cu varsta cuprinsa intre 9 și 13 ani, membri ai Clubului de Excelenta, care au luat punctaj maxim la testarile organizate in vederea obtinerii certificatului de competenta lingvistica Cambridge.

incepand cu luna mai a acestui an, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in cadrul unui parteneriat incheiat cu Consiliul Britanic, a fost acreditata ca centru de testare Cambridge. Aici, copiii cu varsta cuprinsa intre 9 și 15 ani sunt testati periodic de profesori atestati de Consiliul Britanic, in vederea obtinerii certificatelor lingvistice, cu diferite grade de competenta.

La festivitatea de decernare a certificatelor și premiilor, organizata cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, vor fi prezenti și reprezentanti ai Consiliului Britanic, in persoana dnei Mihaela Georgescu – examination officer și a dnei Bianca Popa – Teacher Trainer, pentru a inmana diplomele.

Pentru performantele obtinute, dar și pentru rezultatele deosebite cu care se pot mandri și in alte domenii de activitate, cei 14 copii vor primi din partea fundatiei diplome de excelenta și premii constand in materiale educationale.


Clubul de Excelenta are ca scop identificarea, dezvoltarea si promovarea copiilor si a tinerilor talentati in diferite domenii de activitate. Printre partenerii care sustin activitatea clubului se numara: Liceul de Coregrafie „Floria Capsali", Euroticket Company, City Mall și Ana Catering.