Premiera estivala - Vara nu-i ca iarna

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
209

Voteaza & Distribuie

Descriere

PREMIERA ESTIVALA 2010


„VARA NU-I CA IARNA"


Vineri 17 decembrie, ora 19.00


Joi, 30 decembrie, ora 19.00


VARA NU-I CA IARNA


Ca „VARA NU-I CA IARNA", aceasta este si parerea regizorului Butu Falticineanu care, pana a fi „meteororlogul de serviciu" a primit si transmite mai departe informatia ca in aceasta stagiune vor fi „ploi torentiale" cu vedete, „tunete si fulgere" cu momente senzationale de balet si o „grindina" de melodii interpetate de florea-cea-vestita a interpretilor Teatrului de Revista.


Fie ploaie, fie soare, publicul trebuie doar sa rada, sa cante si sa danseze! Cu Alexandru Arsinel, Alexandru Lulescu, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Valentina Fatu sau Adrian Enache si Baletul Teatrului de Revista condus de coregraful Cornel Popovici.


Peste 2 ore de distractie si destindere la cea mai noua PREMIERA a Stagiunii Estivale 2010!


ALEXANDRU_ARSINEL


Pretext muzical-umoristic de Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Florin Petrescu si Aurel StorinCu: ALEXANDRU ARSINEL , NAE LAZARESCU si VASILE MURARU, CRISTINA STAMATE, ALEXANDRU LULESCU , Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Ortansa Stanescu, Miruna Birau, Ana Maria Donosa, Raluca Guslicov, Monalisa Basarab, Cristian Simon, Nae Alexandru, Paul Talasman


NAE_LAZARESCU_si_VASILE_MURARU


Canta: ADRIAN ENACHE, Mirela Boureanu, Alina Gheorghisan si Daniela Cristea


Piesa „Hai, Hui" (muzica si text: Ilie Gilbert -Brazilia) este interpretata de ALEXANDRU ARSINEL


Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista „CONSTANTIN TANASE" (Coregrafia: CORNEL POPOVICI). Solisti: Oana Popovici, Edy Chiritescu, Mihai Ciobanu, Vali Rosca


Scenografia: Arh.Theodora Dinulescu


Aranjamente Muzicale: Dan Dimitriu


Regia: BITU FALTICINEANU


BILETELE se pot achizitiona de la Casa de Bilete a Teatrului de Revista "Constantin Tanase" (Sala SAVOY) – Calea Victoriei nr. 33, program 9.00-19.00 (luni-duminica).


ADRIAN ENACHE


Sala SAVOY s-a redeschis oficial pe 16 mai cu Spectacolul „REVISTA REVISTELOR", regizat de maestrul Bitu Falticineanu si in care joaca toti artistii Teatrului de Revista in frunte cu STELA POPESCU, ALEXANDRU ARSINEL, NAE LAZARESCU si VASILE MURARU (noul Director Artistic), CRISTINA STAMATE, ADRIANA TRANDAFIR sau ADRIAN ENACHE. Este un spectacol cu cele mai reusite momente artistice selectate de-a lungul anilor din repertoriul Teatrului de Revista „Constantin Tanase". Dupa ce anul trecut in septembrie a avut loc o avanpremiera a mult-asteptatei inaugurari a Salii SAVOY de pe Calea Victoriei (au fost atunci prezenti si presedintele Traiana Basescu si Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu), Teatrul de Revista „Constantin Tanase" a continuat sa-si desfasoare activitatea la Sala RAPSODIA din cauza unor „retusuri" la instalatia electrica. Iata ca acum ALEXANDRU ARSINEL, directorul Teatrului de Revista „Constantin Tanase" poate anunta in sfarsit ca Teatrul de Revista a revenit ACASA dupa mai bine de sase ani. Inca de la inceputul lunii mai a inceput mutarea intregii logistici a Teatrului si s-au facut pregatiri pentru reluarea spectacolelor Stagiunii 2010, pentru PREMIERELE la care se repeta de zor (cea mai asteptata este „APLAUZE, APLAUZE" dedicata celor peste 30 de ANI de CARIERA a cuplului Stela Popescu-Alexandru Arsinel), dar si pentru redeschiderea superbei Gradini de Vara „HERASTRAU" (cea mai mare – are 2.500 locuri si cea mai moderna Gradina de Vara) care a fost inaugurata oficial anul trecut. Aici vor fi programate toata vara Spectacolele Teatrului de Revista, dar si alte evenimente culturale comune organizate de prestigioase Institutii de Cultura.


Special pentru Stagiunea Estivala, regizorul Bitu Falticineanu a pregatit pentru Gradina de Vara PREMIERA „VARA NU-I CA IARNA" cu o distributie de zile mari.


A fost un efort urias din partea noastra, dar si a autoritatilor pentru ca in sfarsit Sala SAVOY sa arate asa cum este acum – una dintre cele mai frumoase si mai moderne sali de teatru din tara" – a spus marele actor ALEXANDRU ARSINEL. „Aceasta sala, alaturi de toate utilitatile, birourile, salile de repetitii s-a realizat de-a lungul a trei mandate de primari – Traian Basescu, Adriean Videanu si Sorin Oprescu. De aceea vreau sa le multumesc in mod special fiecaruia, Primariei Capitalei, Consiliului General al Municipiului Bucuresti si tuturor celor care s-au ocupat de investitii, fonduri si mai ales de lucrari. Cand veti vedea Sala, va veti da seama ca nu fac afirmatii gratuite! Vreau sa remarc forta si daruirea colectivului Teatrului de Revista care a lucrat la Sala RAPSODIA timp de 6 ani in conditii uneori improprii si mai ales spectatorilor care au infruntat nu odata lucrarile, sapaturile si gropile din Centrul Vechi pentru a veni sa ne vada. Si totusi, Teatrul de Revista nu a lipsit nici o clipa din circuitul cultural al Bucurestilor si al tarii".