Pre-party B\'ESTFEST Summer Camp 2011!

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
127

Voteaza & Distribuie

Descriere

B’ESTFEST Summer Camp 2011 - Official pre-party @ The Ark !


B’ESTFEST Summer Camp 2011 se pregateste de cea de-a patra editie cum nu se poate mai bine...printr-un pre-party! Cei care vor sa-si faca incalzirea pentru trei zile si trei nopti de muzica si noi experiente pot veni joi seara, 30 iunie, la The Ark Lounge & Terrace, pentru o scurta avanpremiera a celui mai asteptat festival al anului! Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, langa lacul Pasarea, la doar zece minute de Piata Presei Libere.


Pre-party B\'ESTFEST Summer Camp 2011!


The Ark pregateste un pre-party energizant menit sa incalzeasca spiritele pentru cea de-a patra editie de B’ESTFEST! Evenimentul va avea loc pe 30 iunie la The Ark Lounge & Terrace, incepand cu ora 21:00 si promite o avanpremiera inedita a festivalului, pregatind numeroase surprize pentru fanii B’ESTFEST. Publicul se va putea antrena cu o repriza de Silent Disco chiar pe terasa si se va delecta din plin cu bere Ciuc si Heineken la preturi de festival! Seara va avea un invitat surpriza la pupitru de mixaj, printre invitati numarandu-se si artisti care vor concerta la B’ESTFEST Summer Camp!


Accesul se va face in baza unui voucher de consumatie de 20 de lei ce poate fi achizitionat chiar de la intrare, posesorii de bilete B’ESTFEST avand intrarea gratuita. Mai mult decat atat, cei care nu au avut ocazia sa isi achizitioneze bilet pentru festival, au la dispozitie o oferta demna de luat in seama: pentru consumatie de 95 de lei, primesc automat un bilet de o zi, iar cei care vor sa-si faca deja rezerve de tokenuri pentru B’ESTFEST, o pot face in aceeasi seara, tot la The Ark.B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Line-up-ul festivalului va include trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!, dar si nume autohtone, printre care se afla Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci. Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Copiii sub 12 ani au gratuitate iar elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere, daca vin cu gasca de prieteni la festival, detalii pe www.bestfest.ro sau la adresa de email bestfest@myticket.ro .