Practica studenteasca in firmele din Incubatorul de Afaceri Software Timisoara - ora 14

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
272

Voteaza & Distribuie

Descriere

Firmele beneficiare ale Incubatorului de Afaceri Software Timisoara ofera in vara anului 2008 peste 30 de locuri de practica studentilor din universitatile timisorene


Printre serviciile oferite de catre Incubatorul de Afaceri Software Timisoara firmelor incubate se numara si facilitarea contactelor cu mediul universitar.

Una dintre formele de concretizare a acestui serviciu este facilitarea organizarii de stagii de practica de vara in cadrul firmelor incubate pentru studenti. In acest scop, incubatorul acorda asistenta tinerilor antreprenori in vederea definirii programelor proprii de stagii practice studentesti, evaluarii capacitatii de administrare a acestor programe, promovarii ofertelor firmelor incubate si gestionarii efective a relatiei cu studentii practicanti.

Pentru vara anului 2008, un numar de 10 dintre cele 14 firme active in incubator ofera 32 de locuri de practica. Majoritatea locurilor disponibile le sunt destinate studentilor de la profiluri tehnice conexe domeniului IT&C dar au fost definite si oportunitati de practica pentru studenti proveniti de la facultati cu profil economic, lingvistic, artistic, comunicare profesionala sau chiar geografie si turism.