Povesti de succes

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 9 ani si 7 luni
Vizualizari
429

Voteaza & Distribuie

Descriere

A fi invingator este o optiune personala! Optiune pe care Crina Popescu, Andrei Rosu si Mircea Draghici au reusit s-o transforme intr-un stil de viata.

YPC Café va invita miercuri, 21 martie, orele 19 la evenimentul "Povesti de Succes". Vom asculta si vom invata din experientele de viata fascinante ale celor trei invitati speciali. Totul se va desfasura in acelasi cadru familial cu care YPC Café v-a obisnuit de o luna incoace, discutand deschis cu personalitatile invitate despre reusita lor, care poate deveni intr-un viitor premisa pentru reusita noastra.

Haideti sa ne inspiram impreuna din povestea Crinei Popescu, prima alpinista romanca din lume care la varsta de 16 ani a terminat circuitul Seven Volcanoes si din cea a maratonistului brasovean Andrei Rosu, care a intrat in cartea Recordurilor pentru realizarea a 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente. Categoria noastra de oameni admirabili nu se sfarseste aici, continuand cu povestea lui Mircea Draghici, singurul specialist in consultanta hoteliera de pe piata romaneasca.