Piata Trade Expo BRASOV

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
219

Voteaza & Distribuie

Descriere

Piata Trade Expo Brasov : Impreuna, pentru castiguri mai mari!

Revista Piata organizeaza cea de-a V-a editie a Piata Trade Expo la Brasov pe 24 februarie, la Centrul Expozitional International Trade Center. Piata Trade Expo este singura expozitie dedicata comerciantilor traditionali, retelelor locale de retail si distribuitorilor locali, precum si furnizorilor de produse si servicii pentru industria bunurilor de larg consum.

La Piata Trade Expo Brasov si-au anuntat deja participarea ca Parteneri Expozanti: Metro Cash&Carry care va prezenta comerciantilor revanzatori marcile private Fine Food si Fine Dreaming ce cuprind o gama diversificata de articole special create pentru magazinele de proximitate. Din standurile Tnuva nu vor lipsi produsele din noua gama « Mariuca » si nici discounturile pentru vizitatorii Trade Expo din Brasov. Covalact va continua promovarea noului brand « Covalact de tara » pregatind, ca si la precedentele editii Piata Trade Expo, surprize « gustoase » pentru vizitatori.

Produsele si preparatele din carne marca Agricola Bacau oferite la punctele de sampling fixe si mobile vor incanta vizitatorii din Brasov. Bella va prezenta vizitatorilor portofoliul sau complex de produse de ingrijire personala, precum si solutii de amenajare a raionului. Bunge Romania va expune la Brasov brandul sau Unisol - liderul pietei de ulei din Romania, dar si gama de uleiuri (inclusiv cele de masline) Floriol. Hyper Line Consult (HLC) va expune o gama completa de mobilier pentru magazinele traditionale din care nu lipsesc rafturile si vitrinele (inclusiv cele frigorifice) si nici cosurile pentru cumparaturi.

Compania Sintezis va continua si la Brasov promovarea produselor sale avangardiste : proiectorul interactiv pentru vitrine si etichetele electronice la raft. Magister Software este in plina campanie nationala cu promotia Smart Cash pentru comercianti « Ia-ti acum GRATIS cel mai bun soft pentru managementul magazinului tau ! ». RoStar va amenaja in standuri pentru comerciantii si distribuitorii vizitatori unele dintre cele 48 de sortimente de biscuiti si grisine.

Reprezentantii din comertul traditional si retele locale, precum si distribuitorii locali si regionali de bunuri de larg consum din judetele Brasov, Sibiu, Mures, Harghita, Covasna, Prahova, Dambovita si Arges sunt invitati sa viziteze expozitia Piata Trade Expo Brasov pentru a:

√ afla despre produse si promotii noi

√ discuta despre conditii comerciale (discounturi, pozitionare la raft, promotii etc.)

√ rezolva probleme curente de orice natura

√ afla solutii noi despre cresterea profitului

Vizitatorii au posibilitatea sa castige cadouri interesante, din partea expozantilor, prin tragere la sorti in cadrul tombolelor organizate pe toata durata expozitiei.

Expozitia Piata Trade Expo de la Brasov este deschisa pe 24 februarie, incepand cu ora 9.00, la Centrul Expozitional International Trade Center (Bd. Al. Vlahuta nr. 10, Brasov). Participarea este gratuita, dar cu rezervare prealabila. Rezervarile pot fi facute la numerele de telefon 0735.011.295, 021-311.94.26 sau prin e-mail Georgiana.harasemciuc@bpgroup.ro sau completand formularul postat pe www.revista-piata.ro sectiunea Evenimente.