Ph2otoride 2010, kite&windsurf photo contest pe plaja H2O

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
101

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ph2otoride 2010

Foto & Kiteboarding


Ph2otoride, traditionalul kite&windsurf photo contest pe plaja H2O revine cu o noua editie. Va asteptam pe 14 si 15 august la o sesiune maraton de sport nautic si fotografie care o sa va ajute sa va recalibrati spiritul atletic si artistic. Valoarea totala a premiilor oferite de catre organizatori este de 1400 Euro.Categoriile concursului:I. Best Picture

II. Best Babe

III. Beach Photo

IV. Best Crash

V. Funniest Picture
Miza pentru categoria Best Picture este de 1000 Euro, a se distribui in parti egale intre sportiv si fotograful care il va surprinde in cel mai bun instantaneu. Riderul va primi o placa de kite de la Crazy Fly, iar fotograful va fi recompensat cu articole din shop-ul H2O in valoare de 500 de Euro. Celelalte sectiuni vor beneficia de premii in valoare de 100 euro fiecare.


Ph2otoride_2010


Inscrierile se vor face pe plaja H2O in ziua concursului incepand cu ora 10:00. Timp de doua zile, participantii vor putea sa-si exploateze la maximum creativitatea si spontaneitatea in incercarea de a realiza cele mai bune fotografii. Dupa incheierea competitei fiecare fotograf va trimite o selectie de 10 fotografii realizate pe parcursul celor doua zile de concurs, pana cel tarziu miercuri, 18 august, pe adresa contact@h2o.ro.


Ele vor fi analizate de un juriu format din fotografi profesionisti, sponsori si organizatori, iar premierea va avea loc la o data ce va fi anuntata ulterior.Fotografiile pot fi modificate doar pe parametrii luminozitate, contrast, levels, tonalitatea culorilor, crop, fara filtrare excesiva, distorsionarea imaginii, sau introducerea unor elemente si efecte nerealiste in poza (tip flare, dropshadow, etc).Toti participantii sunt calduros incurajati sa campeze pe Plaja H2O.