Petrece in stil hippie de ziua lui Bob Dylan

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
168

Voteaza & Distribuie

Descriere

In asteptarea zilei de nastere a legendarului Bob Dylan, clubul Goblin din Bucuresti pune la cale saptamana aceasta o petrecere aniversara: cine vrea sa simta spiritul anilor ’60, libertatea generatiei hippie si sa celebreze cei 69 de ani ai lui Bob Dylan, o poate face joia aceasta, dupa ora 22:00.

Joi, 20 mai, clubul Goblin din centrul vechi al Bucurestiului (Str. Smardan nr. 30) va gazdui petrecerea "Knocking on Goblin\'s door – Happy Birthday party for Bob Dylan!", organizata pentru toti cei care vor sa se distreze liber, precum tinerii generatiei Woodstock, pe muzica din Goblin, in cinstea zilei de nastere a lui Bob Dylan, unul dintre numele care au scris istoria muzicii internationale! Surprizele nu se vor lasa asteptate: se incurajeaza un dress code hippie, iar toti cei care il vor respecta si se vor imbraca corespunzator vor primi din partea casei un JagerMandarine. Atmosfera va fi intretinuta cu un playlist special in stilul Goblin, din care bineinteles nu vor lipsi nici celebrele hituri ale lui Bob Dylan, precum si cu numeroase concursuri cu premii surpriza.

Asadar, joia aceasta, dupa ora 22:00, Club Goblin va asteapta cu mic cu mare, sa-l sarbatorim impreuna pe Bob Dylan si sa petrecem ca la Woodstock! Intrarea este libera. Si dupa ce ne trezim din atata sarbatorire, poate ne amintim ca Bob Dylan va concerta vara aceasta pentru prima data in Romania! (2 iunie, Zone Arena, bilete pe myticket.ro)