Pecha Kucha Night Bucuresti #3

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
199

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pecha Kucha Night Bucuresti editia a treia va avea loc in data de 22 Februarie 2011, incepand cu orele 19.00, la The Ark, un loc care ii reflecta minunat spiritul nonconformist.

Pecha Kucha Night Bucuresti este un proiect ce aduce aproape oameni cu pasiuni si care au ceva de spus in domeniul generos al creativitatii. Fiecare prezentator are la dispozitie pe scena 6 minute si 40 de secunde pentru a-si spune povestea, folosind 20 de imagini afisate cate 20 de secunde.

Numele Pecha Kucha (pronuntat peh-chak-cha) deriva din termenul japonez pentru conversatie. Ideea din spatele Pecha Kucha este de a pastra prezentarile concise, nivelul interesului ridicat si de a permite cat mai multor prezentatori sa isi impartaseasca experientele in cursul aceleiasi seri. Acestia provin din diverse domenii ale creativitatii: designul, arhitectura, grafica, dansul sau tind catre ele.

Pecha Kucha Night este un eveniment cultural neconventional, non-profit, in care publicul si prezentatorii sunt aproape si comunica direct asupra ideilor prezentate. Intrarea libera. Rezervati-va data in agenda!