Patricia Kaas

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
272

Voteaza & Distribuie

Descriere

S-AU PUS IN VANZARE BILETELE LA CONCERTUL PATRICIEI KAAS


Artista va concerta la Bucuresti pe data de 14 iunie in cadrul turneului sau mondial – KABARET.


Patricia Kaas este una dintre cele mai de succes cantarete de limba franceza din lume.

De la debutul sau cu albumul Mademoiselle Chante Le Blues, artista a vandut peste 16 milioane de discuri in toata lumea.

Inca din primii ani de cariera, Patricia Kaas a fost aproape constant in turnee internationale, in 2003 a debutat in cariera de actrita in filmul And Now Ladies and Gentlemen alaturi de Jeremy Irons iar anul acesta va reprezenta Franta in cadrul concursului Eurovision.

Turneul mondial al Patriciei Kaas a debutat la inceputul lunii noiembrie 2008 si se va opri la finalul lunii mai. Traseul turneului traverseaza numeroase tari ca Franta, Rusia, Germania, Belgia, Elvetia, Olanda, Luxemburg, Finlanda, Turcia, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ukraina si Romania, unde va poposi pe 14 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Cele 135 de spectacole din acest turneu promoveaza cel mai nou album al artistei – KABARET – care marcheaza si debutul colaborarii artistei cu Universal Music, dupa 18 ani de contract cu Sony.

Biletele pentru concertul din 14 iunie s-au pus deja in vanzare. Exista 5 categorii de pret :

Cat. I - 435 RON, Cat. II - 325 RON, Cat. III - 215 RON, Cat. IV -150 RON , Cat. V -110 RON. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Salii Palatului dar si pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro si Bilete.ro.

Concertul din Bucuresti este organizat de firma D&D East Entertainment care s-a infiintat in 2008. De la infiintare a organizat trei importante concerte cu artisti internationali: Bryan Adams, Snoop Dogg si Earth Wind and Fire. Firma lucreaza in parteneriat cu unul dintre cei mai mari promoteri internationali, dl. Marcel Avram.

Partenerii media ai concertului sunt : Antena 1, Antena 2, Euforia TV, Radio ZU, Jurnalul National, Revista Felicia, Finaciarul, Sapte Seri si Bestmusic.ro.
Foto: Solve Sundsbo