Padurea InCANTata la CNDB

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
171

Voteaza & Distribuie

Descriere

Centrul National al Dansuluiprezintavineri 23 aprilie, ora 20.00, Sala RondaPadurea InCANTataO declaratie de iubire facuta Luminii de Irinel Anghel


Interpreteaza:

Irinel Anghel - sounDancer in the Dark / LightParticipa:

copilul Maria Tomescu

Alexandru GroseanuScenografia: Raluca Ghideanu

Live video: Catalin Cretu

Muzica: Irinel Anghel, Sorin Romanescu, Terry Gilkyson, Henry Mancini, The Dust Brothers, Dead Can DanceLight Design: PubliculAduceti Lumina in Spectacol ! ...nici o lumina nu se pierde... nici o lumina nu este neimportanta... contributia voastra de lumina va crea, va descoperi spectacolul...


Recomandarea organizatorilor: spectatorii sunt rugati sa aduca lanterne mici, mari, de orice culoare sau forma. Light Designul le apartine. Realitatea spectacolului se descopera prin creatia lor de lumina.


Padurea InCANTata


Irinel Anghel este o storyteller... Padurea inCANTata este o poveste despre transformarea partilor noastre intunecate in reversul lor luminos, o calatorie in care ne confruntam cu noi insine pentru a ne descoperi.Irinel Anghel (n. 1969) a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie. Timp de 20 de ani a fost director artistic al ansamblului Pro Contemporania. Este un creator si un performer ce a explorat continuu forme neconventionale de exprimare artistica. Nu se poate stabili intr-un loc pe care sa si-l revendice, fiind indragostita de toate experientele ce se pot deschide pornind din clipa prezenta, din ACUM.


In ultimii doi ani se dedica performance-urilor interdisciplinare creand experiente la intersectia muzicii cu miscarea, cu imaginile, cu obiectele, alegandu-si parteneri in functie de necesitatile proiectelor, de la muzicieni de prestigiu ai scenei romanesti si internationale, la colaboratori din afara domeniului artistic, la animale si obiecte. Isi foloseste vocea ca instrument prin tehnici extinse dincolo de sfera propriu zisa a cantatului "normal", si instrumentele muzicale ca obiecte de interactiune coregrafica, devenind in acest moment un performer de "incrucisare" artistica, un sounDancer al productiilor sale.