Padurea fermecata ora 11.00

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
220

Voteaza & Distribuie

Descriere

Circ & Variete Globus deschide stagiunea cu noua montare a spectacolului „Padurea fermecata"care a fost oferit concitadinilor de zilele Bucurestilor. Aplauzele si rasetele copiilor au fost dublate de rugamintile parintilor de a continua acest spectacol de succes care prezinta numerele Circului Globus laureate la cele mai prestigioase competitii internationale.

Povestile aduse in scena de Brindusa Novac, cea care semneaza regia, scenariul, textele muzicale si design-ul de lumini, sunt interpretate de profesionisti ai acrobatiilor aeriene, ai fortei echilibrului, ai comediei si ai dresurilor.

Ursitoarele – Anca Sigartau, Maria Buza si Liana Lungu - vor indruma pasii „Ciucureilor Veseli" prin padurea fermecata, in cautarea nemuririi sufletului. Din spectacol nu vor lipsi tigrii siberieni, catelusii, poneii si o dresura originala de caprite marocane.

Copiii, alaturi de parinti si prieteni, pot sa traiasca impreuna cateva ore de vis, care sa le lumineze sufletele.

Nu uitati! Din 4 octombrie, Circ & Variete Globus readuce farmecul povestilor in viata noastra! Sunteti asteptati in fiecare sambata si duminica la circ, pentru a trai povestile pe viu.

Realizatorii showului Padurea fermecata:
Regia, scenariul si designul de lumini: Brindusa Novac,
Costumele si coregrafia: Ama Butoiescu,
Coregrafia: Alice Visan,
Scenografia: Vlad Gabrielescu, Alice Mihai si Noni Molete,
Muzica: Tica Alexe,
Regia tehnica: Badea Valentin,Boldojar Bogdan , Mariana Ionescu , Augustin Pokluda,Marinel Soare, Tache Gheorghe, Adriana Novac si Mihalache Sebastian