Oua de Paste gigante, felicitari din cd-uri si atelier de ceramica

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
280

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pastele este intampinat la Iulius Mall cu o serie de manifestari dedicate celei mai importante sarbatori ale crestinismului, printre care un atelier „eco" de reciclare a obiectelor din plastic si un workshop despre arta ceramicii.

Vineri, 26 martie, de la ora 16.00, sase studenti talentati de la Facultatea de Arte din Timisoara vor participa la workshop-ul intitulat „Oua supradimensionate si grafitti la Iulius Mall". Alex Baciu, Tudor Banicioiu, Gabriela Rau, Benjamin Varga, Daniela Epure si Bogdan Rata vor acoperi suprafata unor oua de Paste, de dimensiuni impresionante (2 m inaltime), cu picturi realizate in tehnica grafitti. Vizitatorii Iulius Mall sunt invitati sa admire creatiile originale in „Curtea de Onoare" a centrului comercial.

Tot in acest week-end, in zilele de 26 si 27 martie, persoanele pasionate de artizanat sunt invitate la workshop-ul - "Tehnici si tehnologii in arta ceramicii". Astfel, vineri si sambata, in food court-ul Almondo, cu incepere de la ora 12.00, studentii Facultatii de Arte din Timisoara le vor dezvalui curiosilor cateva din secretele realizarii obiectelor din ceramica.

Felicitari personalizate pe CD-uri, mici tablouri din pahare si obiecte decorative specifice sarbatorilor pascale realizate din paie, acestea sunt cadourile inedite pe care le propun copiii de la "aRtelierul de idei" cumparatorilor Iulius Mall. Worskshop-ul "aRtelierul verde, arta pentru mediu" care se doreste a fi o alternativa estetica la reciclarea conventionala va avea loc in zilele de sambata, 27 martie, si vineri, 2 aprilie, in intervalul orar 17.00 – 20.00. La acest un proiect eco inedit la sunt invitati toti copii pasionati de arta.