Organizeaza evenimente intr-o maniera profesionista!

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
135

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cursul de „Organizare de evenimente" sustinut de BiG Media Relatii Publice prezinta strategii, modalitati de creare si planificare pentru evenimente memorabile, incepind de la ideea initiala si pina la livrarea sa, trecind prin situatiile reale cu care se confrunta orice organizator sub presiunea evenimentului.
Participantii vor deprinde abilitatile de baza si vor afla diverse trucuri si idei care le vor usura munca in domeniu.

Cine participa?

Acest curs este structurat la un nivel care le va permite participantilor sa analizeze conceptele de planificare esentiale si sa puna in practica abilitatile de comunicare necesare. Trainingul se adreseaza celor care au nevoie sa organizeze evenimente menite sa le ofere o expunere publica pozitiva, sau care doresc o specializare acreditata in domeniu.

Rezultate concrete

La finalul cursului participantii vor putea:

- sa creeze un concept clar si o strategie functionala pentru un eveniment
- sa aleaga cel mai potrivite formate, dimensiuni si identitati pentru evenimente
- sa schiteze si structureze continuturile unui eveniment
- sa gestioneze intreaga activitate de event planning: coordonarea invitatilor, contactarea sponsorilor si partenerilor media, relatia cu mass-media, etc

- sa utilizeze tehnici de promovare pentru mediatizarea evenimentului.

De ce sa alegi cursul nostru?

1. E practic!
Credem ca e nevoie de cit mai multa practica si cit mai putina teorie. Trainerii nostri enunta diverse concepte pe care le ilustreaza cu exemple practice, reale si proaspete, luate din activitatea lor profesionala de zi cu zi.

2. E activ!
Transferul de informatie se face prin ateliere practice, jocuri de roluri, studii de caz si brainstorming, care ii implica activ pe toti participantii. In plus de asta, informatiile cursului sint interesate si provocatoare, stimulative din punct de vedere intelectual dar livrate intr-o maniera relaxata si profesionala!

3. Te inspira!
Trainerii BiG Media PR sint livrate de profesionisti in domeniu. Ei detin in portofoliu nenumarate evenimente de diverse forme si dimensiuni, oferind solutii adaptate pentru problemele ridicate de participanti.

4. E individual!
Cursurile sint organizate intr-o maniera business. Numarul cursantilor pe fiecare sesiune este limitat, pentru a oferi posibilitatea trainerilor sa acorde toata atentia necesara fiecarui cursant. Temele de lucru sint supravegheate si analizate cu atentie de traineri, care propun solutii chiar in timpul in care aceste teme sint rezolvate, indrumind in mod discret participantii in directia potrivita.

Training-ul se va desfasura in perioada 21-22 mai 2011 si este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor(CNFPA). In urma examenului de absolvire toti participantii vor primi un certificat acreditat de CNFPA si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Cursul va fi sustinut de Gabriel Ferugean, specialist in comunicare, cu peste 10 ani de experienta in domeniul comunicarii organizationale. In prezent este trainer BiG Media Relatii Publice si membru al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice

Inscrierile se pot face pana pe 18 mai 2011. Sesiunea de training se va desfasura la sediul firmei BiG Media Relatii Publice din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, BL. B3A, Sector 4, Bucuresti.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733.077.909, sau prin email: ruxandra.simion@bigpr.ro