Organizatia Allma la Festivalul Plai

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
208

Voteaza & Distribuie

Descriere

Organizatia Allma va sustine o serie de manifestari artistice


in cadrul Festivalului Plai.logo Allma


Scopul ALLMA este acela de a face cultura si arta accesibila comunitatii prin incurajarea procesului de creatie, manifestare si punere in valoare a operei si a artistului precum si prin procesul de educatie a tinerilor, oferind oportunitati de participare activa si afirmare a talentelor intr-un cadru artistic adecvat. Ei doresc ca prin proiectele ALLMA sa raspunda nevoii de afirmare a tinerilor artisti, sa ofere cadrul stabil de a se remarca si sa promoveze arta si artistii contemporani ca si ambasadori ai Timisoarei atat pe plan local cat si national.


Program Allma la Plai


Proiectul "Podurile Timisoarei – Traditie si modernitate in arta contemporana" isi doreste promovarea a 10 poduri din Timisoara cu incarcatura istorica si culturala si constientizarea valorilor istorice ale Timisoarei.SambataSambata si duminica Expozitie foto „Podurile Timisoarei" insotita de documentatia istorica si arhitecturala a podurilor.Sambata si duminica Expozitie si workshop bijuterii .

12:00-14:00 Pictura „Podurile Timisoarei" la care participa artisti profesionisti, studenti sau absolventi ai Facultatii de Arta.Lucrarile de pictura realizate in cadrul Festivalului PLAI vor fi replici ale fotografiilor podurilor, realizate de artistii fotografi.15:00-17:00 Atelier de pictura – „Podurile Timisoarei" – un exercitiu de invatare a participantilor sa picteze (fiecare participant isi va alege un pod pe care-l va reprezenta plastic, sub indrumarea unui artist).DuminicaSambata si duminica Expozitie foto „Podurile Timisoarei" insotita de documentatia istorica si arhitecturala a podurilor.14:00-16:00 Atelier de pictura – „Podurile Timisoarei"17.00-19:00 Vernisajul expozitiei de fotografie si pictura – „Podurile Timisoarei"

istoricul podurilor din Timisoara va fi prezentat de catre dl. ing. Jancsó Árpád.19:00-20:00 Atelier de muzica la Scena Mica – „Blues-ul si inceputurile blues-ului" . Se prezinta Blues-ul de 12 masuri, solistica si moduri de improvizatie in maniera Blues pentru incepatori. Recomandam celor interesati sa participe cu propriile instrumente la acest atelier.

Asadar, va asteptam la Plai.invitatie la plai artisti


invitatie la plai prezentare poduri