Noua sesiune de certificare internationala in limbi straine

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
180

Voteaza & Distribuie

Descriere

Proactive Communication, centru acreditat de examinare ECL in domeniul limbilor straine, organizeaza o noua sesiune de examen pentru obtinerea certificarii ECL pentru limbile engleza si germana, niveluri B1, B2, C1.


NOU!!! ACUM SE POT PREZENTA LA EXAMENUL DE CERTIFICARE ECL SI COPIII CU VARSTA PANA IN 14 ANI, PENTRU NIVELURILE A1 SI A2! PRETURI PROMOTIONALE!


Certificatul ECL se adreseaza tuturor celor care doresc sa -si valideze in mod oficial competentele lingvistice. Este recunoscut in mod oficial in UE, SUA, Canada.

Puncte tari ECL

  • Spre deosebire de alte tipuri de testari (Cambridge, IELTS, TOEFL, Dalf, etc), certificatele de tip ECL ofera posibilitatea candidatilor sa-si evalueze competentele lingvistice in mai multe limbi.
  • Testele sunt concepute uniform pentru toate limbile statelor membre ale Uniunii Europene: romana, engleza, germana, maghiara, italiana, spaniola, poloneza, bulgara, slovaca, sarba si rusa. Certificatul international de competente lingvistice ECL se elibereaza de catre SECRETARIATUL CONSORTIULUI ECL, in doua limbi de circulatie internationala.
  • Certificatele ECL au valabilitate nelimitata in timp.
  • Acest tip de certificat, la fel ca Pasaportul European al Limbilor, este conceput dupa standardele Cadrului Comun European, evaluand separat competentele comunicative ale candidatului. Certificatul face parte componenta din pachetul de documente necesar oricarui cetatean al Europei, atat pentru a gasi un loc de munca in tara sa, de a promova sau accede la noi ocupatii colaterale, dar, mai ales, faciliteaza miscarea si integrarea in spatiul european.
  • Comparativ cu alte examinari, taxa de inscriere la examen este foarte atractiva.
Programul sesiunilor de examinare

16.08-03.09 - perioada de inscrieri la examen
02.10 - data de desfasurare a examenelor

Taxa pentru examenul de certificare ECL este de 450 lei + TVA/adult si 400 lei + TVA/copil cu varsta pana la 14 ani.
Pentru mai mult de 2 persoane adulti/copii care se inscriu simultan pretul este de 400 lei/adult + TVA si 360 lei/copil + TVA.

Ultima zi de inscrieri la examenul ECL este 03 septembrie 2009, pentru sesiunea din octombrie 2009!

Date de examen si nivel de examinare
Octombrie 3
Limbi: englezã, germanã.

Inscrieri se pot face online, la adresa de e-mail office@proactivecommunication.ro sau la telefon 0723342695.