Noaptea devoratorilor de publicitate 2009

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
101

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe 9 octombrie 2009, de la ora 20:00, Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui Noaptea devoratorilor de publicitate. In deschiderea evenimentului va avea loc un concert live Vama. Pretul unui bilet este de 25 lei.

Vino sa petreci o noapte alba cu Vama lui Tudor Chirila, cu reclamele lui Jean Marie Boursicot, cu glumele celor mai funny artisti de stand-up comedy, cu promotii care se lasa cu chestii moca pentru tine si prietenii tai!

Fenomenul porneste din Franta in 1981 si ajunge in scurt timp sa faca turul Europei, iar in 1984 ajunge in SUA, Canada si Australia. In 1994, evenimentul ajunge sa acopere Pacificul de Sud si Asia. In Romania, prima editie are loc in 1995.


Scopul evenimentului este de a crea noi legaturi intre oameni, de a impartasi idei si de a distra publicul intr-un mediu placut si relaxant.
Anul acesta, organizatorii vin cu un nou concept. In primul rand locatia evenimentului va cuprinde mai multe zone: Zona de Lounge, cea de Concerte, zona de entertainment care va cuprinde si jocuri interactive si zona de fumatori.

In toate aceste zone vor rula simultan aceleasi spoturi publicitare, iar in pauze aici vor avea loc diverse activitati menite sa alunge plictiseala. Zona de Vip lounge va fi dotata cu mobila confortabila, bar si bufet rafinat.

In deschidere veti avea parte de un concert live al trupei VAMA, pauzele de umor dintre reclame fiind asigurate de cei mai talentati performeri de stand-up comedy ai momentului.

Spectacolul este sponzorizat de Jagermeister si recomandat de Radio Guerilla!