Niste Baieti Live - Sesiunea de Noapte

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sesiunea de noapte

Niște Baieți revin Tirgu Mureș, live in Bastionul Dogarilor

Sambata 5 Noiembrie, de la ora 22:00.


Trupa Niste Baieti, s-a nascut in primavara lui 2006, și propune reinterpretarea slagarelor din muzica usoara romaneasca in ritm de punk rock, incercand sa aduca generatiei actuale ceva din zambetul generatiei trecute. Singura trupa care abordeaza stilul "muzica de petrecere cu distors și final glorios".
Niste Baieti Live - Sesiunea de Noapte


Niste Baieti Live - Sesiunea de Noapte
„Cantecele nemuritoare ale lui Dan Spataru, Mirabela Dauer, Stefan Banica Senior sau Mihai Constantinescu ne vor ramane in inima intotdeauna, si pentru ca ele sa fie "pasate " si generatiei tinere, ne-am hotarat sa le abordam exact asa cum stim noi cel mai bine sa facem", spun Niste Baieti.


Niste Baieti inseamna: Albert - voce (a mai cantat cu Molotov Cocktail, Hotel Fetish si Los Emebecilos), Gabi (de la E.M.I.L.) - chitara si backing vocals, Barbu (tot de la E.M.I.L.) – bass si backing vocals si X-ul (canta si cu Recycle Bin) - tobe.


Concertul face parte din turneul "Fara Paradeala, Viața E Nasoala TOUR" și are ca scop promovarea celui mai recent album al trupei lansat in mai 2011.Prețul biletului de intrare este de 15 lei.