Nepal-India-London Connection - Foto Desen Colaj Sunet - ora 18

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
734

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nepal-India-London Connection


Foto Desen Colaj Sunet


Doua fete, 25 de ani, ne-am cunoscut la un concurs de pian acum zece ani. Manu si Maria: ne plimbam pe stanci impreuna, desenam, inregistram, scriem, pictam pe piele, dormim prin gari si guest house-uri, prin aeroporturi si subsoluri, ne vorbim cu lumea magica, lucram la stat si la privat. Una in corporatie, alta la radio.


Vrem sa impartasim din ce am acumulat. Ce zici ? Hai sa vezi cum intr-o dimineata te trezesti in cel mai mare centru de yoga din lume si incepi sa desenezi ca si cum asta ai facut de cand lumea, ca intr-o ora poti face minuni cu un aparat digital putin peste banal pe malul Oceanului Indian, ca in Londra subsolul este o extensie cu arome indiene, ca nu exista coincidente, doar frumusete, ca arta esti tu. In plus, nu strica nimanui sa se mai si joace din cand in cand cu intuitia si creatia. Vei afla ca plictiseala nu exista decat in dictionar.


Hai sambata asta la Street Delivery, in Carturestiul de pe Mercy, la ora sase seara ca sa auzi, sa vezi, sa spui, exact cum simti. Noi facem happening-ul cu trairile noastre filtrate prin prisma creioanelor, tusurilor, lentilelor si obiectivelor, al porilor si timpanelor. Tu faci interpretarea. Iti asumi libertatea ?


Manu Babescu (Suplimentul de Cultura) si Maria Balabas (Radio Romania de toate)