Necuvinte - premiera la Compania "Passe-Partout Dan Puric"

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
260

Voteaza & Distribuie

Descriere

Consecvent, Dan Puric cultiva pantomima si dansul, un gen de teatru original care abordeaza o alta zona de expresie, dominata de poezie, sensibilitate, strecurate cu finete si umor. "Elevii" lui Dan Puric au devenit acum, personalitati ce urmeaza stralucit exemplul maestrului.


Luna februarie aduce o noua premiera a companiei "Passe Partout Dan Puric", pe obisnuita scena de la sala Rapsodia. Sambata, 19 februarie de la ora 19, va avea loc premiera spectacolului "NECUVINTE", creatie totala a regizorului Adrian Nour (care este si autorul scenariului si coloanei sonore).


Necuvinte - premiera la Compania


Distributia: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu.

Asistent de regie: Ana Pepine.

Costume: Wilhelmina Arz.

Light design: Ilina Pepine.


"«Necuvintele» sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc sa transmita mai mult decat o suta de cuvinte goale. Cred ca doar prin necuvinte mai putem lupta impotriva «fast-life»-ului pe care il traim in fiecare zi, a zgomotului, a tot ce ne tine departe de noi insine. Pentru ca «linistea este inceputul curatirii sufletului», ne-am propus sa tacem timp de o ora si ceva comentand cu umor dar si cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoara".


Spectacolul "NECUVINTE" va avea o noua reprezentatie duminica 20 februarie, de la orele 19:00.Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.8193. Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminica: 12 - 19.


In zilele de spectacol casa de bilete este deschisa pana la orele 19:00.