"Necuvinte" la Teatrul de pe Lipscani

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
233

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric" va invita Sambata, 2 iunie 2012, ora 19:00, la Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia sa vizionati spectacolul "NECUVINTE", creatie totala a regizorului Adrian Nour (care este si autorul scenariului si coloanei sonore).Distributia: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu.Asistent de regie: Ana Pepine
Costume: Wilhelmina Arz


Light design: Ilina PepineFoto-video: Regele si Regina Ionescu


NECUVINTE


Cei patru tineri artisti nu pronunta nici o vorba de-a lungul acestui exceptional spectacol de pantomima. Insufletite de muzici alese de Adrian Nour, tablourile concepute de el se succed in ritm ametitor - ori sagalnic - tesand un emotionant discurs exprimat prin gesturi si dans despre dragostea care se transforma, adesea, intr-o naluca amagitoare, despre esentele diluate in aparente. Umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nici o clipa din acest spectacol.


"Necuvintele" sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc sa transmita mai mult decat o suta de cuvinte goale. Cred ca doar prin necuvinte mai putem lupta impotriva «fast-life»-ului pe care il traim in fiecare zi, a zgomotului, a tot ce ne tine departe de noi insine. Pentru ca «linistea este inceputul curatirii sufletului», ne-am propus sa tacem timp de o ora si ceva comentand cu umor dar si cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoara".


spectacolul NECUVINTE


Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.


Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18; Joi - Duminica: 12 - 19.


In zilele de spectacol casa de bilete este deschisa pana la orele 19:00.