"Moscow on Ice Circus"

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
164

Voteaza & Distribuie

Descriere
"Moscow on Ice Circus" – show-ul adevaratelor talente!
La inceput de an, Agentia Vreau Bilet va propune un show autentic, care va va purta pe aripile pline de poezie lirica ale unui basm de iarna. Ne referim desigur la "Moscow on Ice Circus ", un spectacol in care patinajul arta coregrafica si cea a circului se imbina armonios pentru a crea o atmosfera feerica, specifica perioadei. Astfel pe data de 22 ianuarie 2010, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului, bucurestenii au ocazia unei experiente complet inedite, in care solistii uneia dintre cele mai apreciate trupe de balerini de circ pe gheata din lume vor demonstra ce inseamna cu adevarat coregrafie acrobatica de inalta dificultate.
Nu exista cuvinte suficiente pentru a descrie reprezentatia protagonistilor, insa consideram ca originalitatea si maiestria constituie atu-urile principale ale show-ului. Un spectacol ce a facut inconjurul lumii, oferind de fiecare data audientei un standard de excelenta in divertismentul live. Fondat de Iuri Niculin, "Moscow on Ice Circus" prezinta productii inovatoare, incluzand dansuri populare traditionale, clasice si pop de balet, precum si numere de comedie pentru o ambianta destinsa, relaxanta. Fiecare noua reprezentatie este unica, oferind emotii vibrante pentru cei prezenti, indiferent de varsta.
Pretul biletelor variaza intre 40 si 100 RON, in functie de categoria de loc, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.