Mos Craciun vine cu motocicleta, editia a II-a 2008

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
695

Voteaza & Distribuie

Descriere

Timisoara Bikers - editia a II-a -


In 20 decembrie 2008 se va desfasura la Timisoara deja traditionala parada a motociclistilor costumati in Mos Craciun. "Timisoara Bikers", sprijinita de comunitatea moto din Timisoara, organizeaza cea de-a II-a editie a actiunii pentru copiii de la Centrul nr. 1 din Timisoara, Recas si Gavojdia. Parada are ca punct de plecare parcarea "Iulius Mall", la ora 13, cu destinatia Sala Capitol a Filarmonicii din Timisoara unde, de la ora 13:30, are loc un spectacol cu si pentru copii.


"Mosii" de la Timisoara Bikers vor impartii cadourile mult asteptate celor 200 de copii de la cele 3 centre carora le este dedicat acest eveniment. Surprizele pentru cei mici nu se opresc aici, pentru ei s-au pregatit momente de jonglerie oferite de The Serios Road Trip, dans sportiv, colinde si altele.


Evenimentul se bucura de sprijinul numerosilor sponsori dar si al Serviciului Civil al Confederatiei Cavalerilor Cruciati si UNIMPRESA Romania.


Parada motociclistilor se va desfasura pe urmatorul traseu: Parcare "Iullius Mall" – Calea Aradului – P-ta Marasti – Str. Oituz – P-ta I. I. C. Bratianu – Hotel Continental – Bd. Michelangelo – Bd. V. Parvan – Bd. Mihai Viteazul – Bd. C. Porumbescu – Str. Odobescu – Bd. 16 Decembrie 1989 – Splaiul T. Vladimirescu – Bd. 20 Decemnbrie 1989 – Bd. C. D. Loga – Filarmonica Banatului.


Persoane de contact,


Anca D. Bogdan - 0745 813 196


Mircea Zamfir - 0728 988 306

TIMISOARA BIKERS- Motociclism si caritate -


Organizatia non-guvernamentala "Timisoara Bikers" a luat fiinta in martie 2007, la initiativa unui grup de prieteni ce au aceeasi pasiune - motociclismul.Inca de la inceput, acestia isi propun sa arate tuturor celor interesati, adevarata fata a motociclistilor.Dintre actiunile concretizate ale organizatiei noastre enumeram: actiunile anti-accident din lunile aprilie si mai 2007, prin care se incearca sensibilizarea tuturor participantilor la trafic cu privire la existenta motociclistilor in trafic. Aceste actiuni au, in principal, ca element central paradele organizate in oras.De asemenea, in decembrie 2007, este oganizata prima editie a evenimentului "Mos Craciun vine cu motocicleta", constand dintr-o parada pe strazile orasului a peste 70 de motociclisti costumati in Mos Craciun. In cadrul acestui eveniment se initiaza strangerea de fonduri pentru Centrul de Plasament nr. 1 din Timisoara, ocazie cu care se strang peste 20.000 lei, bani folositi atat pentru cadourile oferite copiilor, precum si pentru amenajarea si dotarea Centrului Maternal.In cursul anului 2008, "Timisoara Bikers" organizeaza mai multe evenimente sociale cu copiii de la Casele de Copii din Recas si Gavojdia.Acum, in sezonul sarbatorilor de iarna, "Timisoara Bikers" a hotarat sa reediteze bucuria copiilor de anul trecut, astfel incat acestia sa aibe din nou parte de sarbatori de iarna de neuitat.