Moi, Cesar, 10 ans 1 /2, 1m39

Detalii

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
347

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mediateca « André François » a Centrului Cultural Francez va proiecta in cadrul « Cinemediatecii » comedia « Moi, César, 10 ans 1 /2, 1m39 », de Richard Berry (2003, durata: 1h35), cu actorii: Jules Sitruk - Maria de Medeiros - Jean-Philippe Ecoffey - Joséphine Berry - Mabo Kouyaté, Anna Karina... .


Este un film inedit, cu un scenariu original de Richard Berry si de Eric Assous, care ne da cu umor o lectie despre lumea adolescentei. Astfel, mari si mici, intram in pielea unui baiat de 10 ani, pentru a-i impartasi gandurile si gusturile. Dialogurile sunt pline de fantezie si de intelepciune, povestea este amuzanta. Multi parinti ar trebui sa-l vada si sa ia notite caci filmul ar putea constitui o terapie de mentalitati atat pentru adolescenti cat si pentru adulti.


Filmul va putea fi vizionat miercuri, 22 octombrie, la orele 18h, in Videosonoteca, Bv. C.D.Loga, nr.46.


Intrarea este gratuita dar este rezervata abonatilor la Mediateca Centrului Cultural Francez. Cei interesati pot sa-si faca un abonament pentru consultarea pe loc a fondurilor Mediatecii, valabil o zi, in cadrul caruia sa beneficieze si de accesul liber la Cinémédiathèque.