Mizele presedintiei franceze la Uniunea Europeana

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Descriere

Eric BAUDE, Directorul Centrului Cultural Francez din Timisoara are placerea de a va anunta vizita la Timisoara a Excelentei Sale, Henri PAUL, Ambasadorul Frantei in Romania, in data de luni, 27 octombrie 2008. Scopul vizitei este sustinerea unei conferinte despre Mizele presedintiei franceze la Uniunea Europeana, conferinta organizata in colaborare cu Universitatea de Vest din Timisoara si care va avea loc la ora 11.00 in Aula Magna a UVT.

Dupa aceasta conferinta, avem placerea de a va invita sa participati la o conferinta de presa in prezenta Excelentei sale, care va avea loc la Universitatea de Vest (Sala Senatului) la ora 13.00.

Programul Excelentei sala la Timisoara mai cuprinde :

  • participarea la deschiderea seminarului „Educatie pentru mediul inconjurator" organizat de Agentia de Protectie a Mediului (REPA)

  • vizitarea societatii franceze FM Logistic (Dudestii Noi)

  • vizitarea Muzeului de Arta din Timisoara

In incheierea acestei zile, Centrul Cultural Francez din Timisoara organizeaza impreuna cu Filamonica Banatul un concert extraordinar „Etoiles d’Europe / Stelele Europei" cu orchestra Filarmonicii Banatul din Timisoara (ora 19.00, sala Capitol). Concertul va avea loc in prezenta Excelentei Sale si este gratuit pentru public (in limita locurilor disponibile).