Micul Paris ora 20.00

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
265

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din 27 septembrie, ora 19.00, Circ&Variete Globus redeschide portile Micului Paris! Celebrele personaje ale cabaratelor din perioada interbelica se reintorc pe scena Circului &Variete Globus, loc ce va gazdui pentru inca o stagiune singurul spectacol de teatru cabaret, realizat in totalitate de o echipa romaneasca.

Cuceritorul Cristian Vasile si eternal sau rival, Jean Moscopol, Zaraza, una dintre cele mai dorite femei din anii \'40, spiritual plin de umor al lui Constatin Tanase, privighetoarea muzicii romanesti, Maria Tanase, precum si oaspeti de seama, Edith Piaf, Fred Astaire si Josephine Baker, va asteapta din nou, in cadrul unei ambiante relaxante si plina de romantism. Situate la un nivel maxim atat din punct de vedere artistic, cat si din punct de vedere al scenotehnicii, Micul Paris face publicul sa retraiasca nostalgia unor vremuri galante, cu seri petrecute intr-un local de lux, urmarind un spectacol de calitate, la o cupa de sampanie. Exact aceasta este atmosfera la care va invitam incepand cu 27 septembrie, pentru ca ea a fost create, pentru dumneavoastra, in sala Circului&Variete Globus. Micul Paris nu inseamna numai teribila poveste de dragoste dintre Ciprian Vasile si Zaraza; showul nu reprezinta numai pasiunea momentelor de dans ale trupei Platinium, ci si viata tumultoasa a Bucurestiului interbelic, in care valorile culturale erau desenate intr-o alta dimensiune si aveau o alta semnificatie decat in zilele noastre. Umorul efervescent al lui Tanase,vocile de aur ale Mariei Tanase si Edithei Piaf, acompaniate de muzica live a Orchestrei Cardinal si Taraful Ciuleandra, pasii de dans ai lui Fred Astaire si vocea usor nazala a lui Jean Moscopol fac parte integranta din scenariul ce a transformat acest spectacol de cabaret intr-un eveniment cultural unic in agenda Bucurestilor.

Fata de stagiunea de debut, acest nou sezon adduce si o noutate ce se refera la posibilitatea ca acest minunat spectacol sa poata fi vazut la un prêt redus si de catre studenti, elevi sau pensionari. Astfel, joi orele 19.00 va avea loc spectacolul de teatru muzical pentru toate varstele intr-o o atmosfera de teatru clasic ce va prezinta cel mai bun music - hall din Romania.

Sambata seara, de la ora 22.00, va fi acelasi spectacol intr-o atmosfera de cabaret parizian, creat cu bunastiinta de "les garcons" care servesc la mese, sampania, vinul si voia buna. Numai sambata seara accesul tinerilor sub 16 ani este interzis, de nurii topless-istelor, de taninul vinului rosu si de plimbarea in miez de noapte prin "MICUL PARIS".

80 de euro este pretul minim al biletului la super - productia "Micul Paris". Diferenta dintre pretul real si cel platit de spectatorul bucurestean este suportata de catre Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Micul Paris, unul dintre cele mai costisitoare spectacole din Europa , va asteapta sa descoperiti eleganta Romaniei interbelice.