Mecanica Inimii

Mecanica Inimii

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
685

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mecanica Inimii

Una dintre cele mai frumoase povesti din literatura contemporana... Un basm, o iluzie, o parte din realitatea fiecaruia...

Jack (Marius Manole) se naşte cu inima slabă şi aproape că era să moară la naştere, dar moaşa, Madeleine (Maia Morgenstern), obişnuită cu metodele mai vechi, reuşeşte să-i monteze un ceas lângă inimă pentru a o ajuta să bată.

„Trebuie să stai liniştit, fiecare bătaie a inimii tale este o mică minune, să ştii”, îi va spune micului Jack, pe care decide să nu-l mai arate celor care voiau să înfieze copii, păstrându-l pentru ea. Când împlineşte 10 ani, Madeleine îi face cadou o vizită prin oraş, acolo unde o va cunoaşte pe micuţa dansatoare Acacia (Medeea Marinescu), de care se îndrăgosteşte.

Madeleine îl previne în privinţa iubirii, căci o inimă ca a lui nu poate face faţă acesteia: „Mecanismul ceasului nu poate filtra emoţiile tot atât de bine ca ţesuturile. Trebuie să fii foarte atent. Ceea ce s-a întâmplat în oraş când ai văzut-o pe micuţa cântăreaţă nu face decât să-mi adeverească temerile: dragostea e prea periculoasă pentru tine.