Martiri de Marius von Mayenburg

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
562

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 13 martie, de la ora 19.30 va așteptam la Sala Mica pentru premiera spectacolului Martiri de Marius von Mayenburg.


In distribuția spectacolului ii veți reintalni pe Liviu Pancu, Cristina Toma, Dan Radulescu, Eduard Marinescu și Elena Purea și veți avea ocazia sa-i vedeți prentru prima data pe scena Teatrului Național din Targu-Mureș pe Vlad Birzanu, Cristian Ghiciuc și Laura Mihalache.

Produs al proiectului Fabulamundi. Playwriting Europe, spectacolul are la baza un text provocator, care pune in discutie relatia tinerilor din zilele noastre cu religia, fiind condus cu grija de Theodor Cristian Popescu si transpus in spatiu de Cosmin Ardeleanu, printr-o instalatie scenografica in care jocul actorilor va crea sunetul si lumina spectacolului.

Marius von Mayenburg este unul dintre cei mai de succes dramaturgi germani ai momentului, piesele sale fiind traduse in peste treizeci de limbi si jucate atat in Germania, cat si in strainatate. Martiri, care a avut premiera la Berlin in 2012 este cea mai recenta piesa a sa. Traducerea in limba romana a textului ii aparține Elisei Wilk.

Urmatoarea reprezentație a Martirilor va avea loc joi, 20 martie, iar pentru bilete va așteptam la Casele Teatrului Național și Agenția de Bilete a Palatului Culturii sau online pe www.biletmaster.ro.Spectacolul este supratitrat in limba maghiara.