Marketing School - sesiuni practice pentru tinerii timisoreni

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
478

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marketing School, sesiuni practice pentru tinerii timisoreni

In luna mai, AIESEC Timisoara organizeaza Marketing School: o serie de sesiuni pentru tinerii care vor sa isi insuseasca notiuni de marketing, relatii publice, coordonare de proiect si design.
Marketing School inseamna sapte echipe a cate cinci tineri implicati in crearea unui concept publicitar pentru un produs, o firma sau un serviciu. Partea teoretica a sesiunilor va fi asigurata de partenerii nostri, prin specialisti in marketing, relatii publice, design si management de proiect: Iulius Mall, Atu Advertising, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, X3 Studios, Inhive si Dinamis Media Factory.
„Marketing School iti ofera posibilitatea de a pune in practica ceea ce ai invatat la facultate; e o oportunitate de a afla in ce stadiu al dezvoltarii te afli si ce mai ai de imbunatatit", enumera cateva dintre avantajele participarii la sesiuni Claudia Ciuta, coordonator de proiect in AIESEC Timisoara. La acestea se mai adauga interactiunea pe care tinerii o vor avea cu specialisti in domeniu si contactul cu diferite firme care pot beneficia de cunostintele lor.