Marco Carola / Mihigh @ Club Midi

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
186

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marco Carola
Mihigh
Club Midi - vineri 22 oct 2010

Marco Carola s-a indreptat inca de la inceputul carierei muzicale inspre techno, stil ce i-a oferit mereu posibilitati noi de experimentare. Stilul sau de a mixa pe 3 platane l-a transformat in unul dintre cei mai cautati dj de techno al acelei perioade. Marco Carola este un artist interesant, inovator in zona Techno-ului european. Muzica sa exprima o fuziune de ritmuri hotarate, linii melodice, sunete organice si experiment electronic.

Desi la inceputurile carierei a fost influentat de house si italo-disco, Marco Carola (zenitmusic.com) s-a oprit la techno drept cel mai potrivit stil pentru a se exprima muzical. A fondat labelurile Design Music, 1000, Zenit, Question si DoMiNo

Despre compilatie din seria Fabric, Marco declara ca astepta timpul potrivit pentru a face acest mix CD. "Sunt foarte multe CD-uri mixate pe piata, iar eu am vrut mai mult sa fac ceva mai diferit, mai special; sa nu sune ca celelalte mixuri".
Ultmii doi ani au fost explozivi pentru el, conturandu-si un stil propriu in care zona house si balansul simplist al zonei techno-minimal se imbina perfect.

Marco Carola si Nick Curly sunt responsabili pentru dubla compilatie Party Animals, lansara de Cocoon cu ocazia rezidentei cu acelasi nume de la Ibiza de anul acesta.

Marco Carola la Club Midi

CONCURS

Club Midi ofera 10 invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:

Pentru a cata oara mixeaza Marco Carola in Club Midi?

Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii vor fi anuntati prin sms.

Pret intrare:

20 lei pana la 12:00
40 lei dupa 12:00

Club Midi
info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782