Mandinga

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
146

Voteaza & Distribuie

Descriere

"SPOVEDANIE" LATINO LA SILVER CHURCH CU MANDINGA

Trupa va sustine un concert in clubul Silver Church pe 16 aprilie

Mandinga se pregateste temeinic pentru venirea Pastelui. Poate baietii si Elena nu vopsesc oua si nici nu fac cozonaci insa in schimb sunt gata sa cante. Pe 16 aprilie la Silver Church membrii Mandinga isi vor recunoaste "pacatul capital" – dependenta de muzica - in ritmuri latino. O vor face pentru fanii trupei, pentru iubitori ai genului, pentru curiosi, pentru cei ce vor sa-si petreaca seara de joi intr-un mod placut.

"E pentru prima data cand cantam la Silver Church si ne bucuram, pentru ca am auzit mult lucruri bune despre club si despre publicul de acolo. Vom folosi acest prilej pentru a ura tuturor celor care vor veni sa ne vada un Paste Fericit si toate cele bune. Va fi insa o urare in stilu specific Mandinga, adica... muzicala" a spus Alex, trompetistul grupului.

Trupa va canta la Bucuresti, in Silver Church, incepand cu ora 22:00. Concertul face parte din turneul national de 12 spectacole pe care Mandinga il sustine in aceasta luna. Traseul turneului se va opri si la Spice Club (Bucuresti, 23 aprilie), Cafe D’Arts (Constanta, 24 aprilie), Club The Stage (Bacau, 25 aprilie), Mall Suceava (Suceava, 25 aprilie), Dublin Irish Pub (Vaslui, 26 aprilie), Salsa For You (Bucuresti, 30 aprilie).