Magda (M-NUS, Berlin) @ Club Midi

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
269

Voteaza & Distribuie

Descriere

Magda

(M-NUS, Berlin)

Kid Chriss (Midi)

Club Midi

vineri 11 iunie 2010

Magda (M-NUS, Berlin) @ Club Midi

Magdalena Chojnacka vine din Polonia. A crescut insa in Statele Unite, fapt ce a facut-o sa isi schimbe perceptia despre muzica in general. Shes a Dancing Machine este o compilatie mixata de Magda si lansata anul acesta la Minus. Poate fi insa si o descriere foarte potrivita temperamentului ei vioi, privirii profunde insa plina de tenacitate. Numele Magda este de cele mai multe ori asociat involuntar si instantaneu cu Richie Hawtin, de altfel doi prieteni foarte apropiati, dupa cum marturiseste chiar si parintele Minus Records. Magda s-a concentrat mai mult asupra gig-urilor, fapt vizibil de altfel; in ultimele luni Magda a luat parte la cateva evenimente importante din orase precum Boston, Zurich, Londra, Frankfurt, New York, Chicago, Los Angeles, si de ce nu, Bucuresti.

Efectul fenomenului tehno, traversand intreaga lume, aduce un sound nou si in Detroit. S-a extins repede si a ajuns la urechile multora. Au urmat evenimente legendare si experiente totale. In fata unei asemenea explozii este foarte greu sa nu vrei sa devii participant.

Indrumata de Dan Bell si Claude Young, Magda isi incepe cariera de dj in:

[1996] participand la circuitele underground din oras, sustinuta de promoteri cum ar fi Syst3m si inscriindu-se in colectivul "women on wax", nu a durat prea mult pana sa-si faca aparitia regulat la evenimentele din cluburile din Detroit.

[1999] Cunostintele sale initiale despre tehno, electro si house s-au dezvoltat, iar seturile sale deveneau din ce in ce mai minimale. piesele alese pentru mixuri reflectau o dragoste deosebita pentru o muzica ciudata si provocatoare. Invitata de catre Richie Hawtin (invitat MotorMix Mamaia - 19 august) in deschiderea epok (petrecerea noului mileniu), Magda trece la o alta faza a carierei sale.

In perioada ce a urmat, Magda colaboreaza din ce in ce mai des cu Richie Hawtin, fiind singura lui preferinta pentru deschiderea multor evenimente internationale (Jak DEMF Weekend, Labor Day Weekend - 2001) si de asemenea, numele sau a ocupat un loc important in line-up-ul evenimentului "From our minds to yours" (petrecerea de aniversare a 10 ani a "Plus 8").

Datorita experientelor acumulate, stilul ei de a mixa s-a maturizat. Incercand sa puna in miscare toate ringurile de dans ale evenimentelor prin pasiunea sa pentru stilurile detroit tehno, acid house, new wave si minimal,Magda a reusit sa primeasca referinte pozitive si in Europa, inca o data fiind preferata lui Hawtin pentru deschiderea "de9: closer to the edit tour".

In lunile urmatoare, Magda face un salt si catre productie, avand lansari de piese la label-urile "Run Stop Restore" si "Minus".

Printre "blip"-urile si "bleep"-urile din muzica electronica, Magda a reusit sa gaseasca si o oarecare umanitate, aducand in seturile sale elemente ce nu se regasesc la o mare parte din dj. Acest lucru i-a adus o reputatie incontestabila in cluburi cum ar fi: the end (london), sankey's soap (manchester), red no. five & big wig (chicago), motor (resident - detroit), the temple (detroit), halcyon (brooklyn), mettle (toronto) si multe altele.

Releases:
Stop (12") M_nus 2005

Remixes:
A Walk In The Park (12") A Walk In The Park (Wo... M_nus 2004
Double Wimpfighter EP (12") Glotsback (Magda Remix) Foundsound 2005
Wanda's Wig Wax (Mixes) (12") Wanda's Wig Wax (Magda... Underl_ne 2005
Eleven / For House (12") For House (Magda Remix) Sushitech Purple 2006
Side Leaps Remixes / Rancho Relaxo Remixes (12") Side Leaps (Magda Remix) Mobilee 2006

DJ Mixes:
She's A Dancing Machine (CD) M_nus 2006
Home page: www.m-nus.com

Concurs
Club Midi ofera 10 invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:
De cate ori a mai mixat Magda in Club Midi?
Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii o sa fie anuntati prin sms.

Pret intrare:

15 lei pana la h00:00

30 lei dupa h00:00

Club Midi
www.clubmidi.ro

info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782