Made in Romania

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intr-o lume cuprinsa din ce in ce mai mult de fenomenul globalizarii, va puteti desfata pret de ora si un pic cu un spectacol fabricat in Romania, "garantat" de Dan Puric si gazduit de Sala Rapsodia de pe strada Lipscani 53, Joi, 25 Martie, de la orele 19:30.


Spectacolul plin de umor si laconice povesti pline de haz, este o viziune romaneasca asupra sufletului lumii. Aproape nimic din ce este omenesc nu lipseste din acest puzzle al conditiei individului si a societatii, derulat in ritmuri si imagini naucitoare, in care artele martiale se intalnesc cu valsul, iar parodia suculenta la adresa unor sintagme din filmul japonez este contrapunctata, in final, de vitalitatea dezlantuita a dansului popular. Spectacolul se bazeaza pe sinteza unor diferite mijloace de expresie scenica: step, pantomima, dans, lumini si muzica, spirit si emotie.


Spectacolul Made in Romania pe 25 martie 2010


De ce "Made in Romania"? Romania nu este numai o natiune, un popor, ea este o atitudine in fata lumii si mai presus de toate un spirit. Nu stiu de ce, dar a privi lumea prin ochii Romaniei, pentru mine este acelasi lucru cu a privi lumea prin ochii unui copil...
Mi-am aplecat urechea la pamant ca sa ascult daca inima acestui neam mai bate si m-am trezit ingenunchiat in fata lui. Va rog sa ma iertati pentru acest gest necontemporan.


Si deoarece lumea de azi nu mai este lumea mea, m-am gandit sa cobor impreuna cu o mana de copii cu suflete tremurande din aripi de fluturi, pana in piata si sa scriu: "Made in Romania" cu speranta ca in super-market-ul in care traim, acesti Fast-Men, Fast-Thinkers, Fast-Lovers se vor opri din Fast-Food-ul lor si-si vor aminti ceva..." (Dan Puric)
Relatii si rezervari de bilete la telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic intre orele 11-18.


Made_in_Romania