Madame Hooligan din nou pe scena The Ark

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
188

Voteaza & Distribuie

Descriere

Madame Hooligan canta la cel mai excentric festival din Statele Unite!


Pe langa rezidenta de la The Ark in cadrul careia va concerta si saptamana aceasta, pe 6 mai, Madame Hooligan continua sa-si promoveze muzica si dincolo de ocean unde a fost recent confirmata in programul festivalului Burning Man. Trupa urmeaza sa concerteze in Desertul Black Rock al Nevadei la renumitul festival, Burning Man, incepand cu data de 29 august.


Evenimentul se desfasoara in Statele Unite, in perioada 29 august - 5 septembrie 2011, timp de o saptamana urmand sa zugraveasca o imagine usor diferita pentru fiecare dintre cei 50,000 de participanti. Este un eveniment artistic, un experiment social in anarhie, o petrecere a intregului oras si o galerie anuala a artistilor viitorului din fiecare mediu, creatori din toate domenile si formele, fiecare membru devenind un jucator si aducandu-si liber si deschis propria contributie.


Un intreg oras este ridicat de la zero, posedat de o economie a abundentei, oferit in intregime locuitorilor sai, un oras lasat, din pura umanitate, fara legi pentru a fi vazut in maretia si decaderea sa. Timp de sapte zile orasul freamata de viata iar timp de sapte nopti explodeaza de muzica si arta.


Una dintre scenele festivalului este dedicata formatiei Madame Hooligan, trupa putand interpreta la orice ora si in orice forma pe toata durata festivalului. Radu Almasan: "Este o abordare evident diferita fata de conceptul unui festival clasic dar se potriveste perfect spiritului Burning Man unde ai ocazia unica sa canti in functie de inspiratia de moment. Madame Hooligan va performa astfel cel putin 7 concerte – unul pe zi . O sa fie o experienta noua si pentru noi si speram sa o documentam si sa o prezentam si publicului roman."


Membrii MHOO se pregatesc asadar intens pentru prezenta in cadrul festivalului Burning Man, continuand seria de concerte din cadrul rezidentei The Ark cu un nou spectacol, vinerea aceasta, pe 6 mai.


Madame Hooligan din nou pe scena The Ark