Ma Iubeste Femeile - Mihai Margineanu - suspendat

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
729

Voteaza & Distribuie

Descriere

    Agentia GoArt suspenda, din motive obiective, recitalul lui Mihai Margineanu anuntat pentru data de 25 octombrie. Cei care si-au cumparat bilete pot recupera contravaloarea acestora de la agentia de bilete a Teatrului National Timisoara, din strada Marasesti nr. 2.


Mihai Margineanu, in recitalul

Ma iubeste femeile…”


A debutat in muzica la varsta de 37 de ani. Nu are un stil muzical definit, ci canta, dupa cum a afirmat pe undeva, cantece vechi romanesti, din care nu are de gand sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby. Mihai Margineanu este deja foarte cunoscut nu doar in randurile celor care il asculta pe la birouri, in pauzele care permit navigarea pe youtube.com, ci si in multele locuri in care deja a concertat: Constanta, Brasov, Pitesti, Baia Mare, Cluj, Arad, Oradea, Deva, Bacau, Iasi, Suceava, Chisinau, Ploiesti, Bucuresti etc. Desi a scris si rescris cantece multe, piesa cu care a cucerit Romania ramane „Ma iubeste femeile”. Cine isi mai aminteste, sigur canta in gand: „Ma iubeste femeile/Si e moarte dupa mine/Toata ziua imi sade pe cap/Nu stiu ce sa fac ca sa scap./Doamne, toate ma cer, toate ma vrea/Zice ca le place distinctia mea/Eu nu stiu ce-i aia, dar, dac-or vrea/Le-o dau pe toata, ce sa fac eu cu ea...“


In organizarea GoArt, pentru prima data la Timisoara, Mihai Margineanu va sustine recitalul extraordinar „Ma iubeste femeile”, pe scena Teatrului National Timisoara (TNT), in data de 25 octombrie, de la ora 19. Biletele au fost puse in vanzare la agentia TNT, la preturi de 10, 25 si 35 de lei. Programul agentiei este zilnic, intre orele 10-13 si 17-19. Informatii si rezervari se pot face la numerele de telefon 201117 si 0741 013190.

Agentia de impresariat si organizari de spectacole GoArt a fost fondata la Timisoara din dorinta de a suplini un gol al cererii si ofertei culturale existent in dinamica vietii culturale din vestul tarii. Pana in prezent, agentia GoArt a reusit sa-i aduca la Timisoara pe actorii Marcel Iures, Ion Caramitru, Mariana Mihut, Maia Morgenstern, a reusit sa mijloceasca reprezentatii ale unor spectacole de succes precum „Ultima banda a lui Krapp” (Teatrul Act Bucuresti), „Sorry” (Teatrul Bulandra Bucuresti), „Parcheaza masina la Harward” (Teatrul Evreiesc de Stat Bucuresti), „Operele complete ale lui Wlm. Sxpr.” (Teatrul Nottara Bucuresti), a stabilit o directie paralela celei de aducere a unor spectacole de teatru, anume de cucerire a Vestului si prin muzici speciale; daca startul in acest sens l-a dat, in luna martie a acestui an, Florin Chilian, cu recitalul „Cat esti de frumoasa”, urmatorul pas este facut, acum, de Mihai Margineanu.