LUMEN International Conference on Challenges in Healthcare Professions. Values & Ethics

Conferinta stiintifica asociata LUMEN CHP2016 indexare ISI

Detalii

Telefon
0332141134
Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
398

Voteaza & Distribuie

Descriere

LUMEN International Conference on Challenges in Healthcare Professions. Values & Ethics | November 16th, 2016 | Targoviste, Romania (LUMEN CHP 2016)

Aceasta prima editie a conferintei LUMEN CHPn2016 va aborda valorile si etica profesiilor din domeniul sanatatii, in contextul atat de controversat al practicilor tarilor europene.
Conferinta isi propune sa reuneasca practicieni si studenti din toate tarile europene, dar fara a se limita la acestea.
Suntem incantati de initiativa LUMEN din acest an, intrucat ne dorim sa reunim experti din intregul spectru al domeniului sanatatii, pentru a discuta si dezbate provocarile cu care se confrunta profesionistii din acest domeniu, in practica zilnica, precum si modul in care valorile profesionale si valorile personale contribuie la dezvoltarea unei practici etice si eficiente.

Va invitam sa contribuiti cu lucrari stiintifice, prezentate oral, poster sau virtual, in urmatoarele (dar fara a se limita la acestea) subiecte:
sanatate publica, etica medicala, psihologie medicala, sociologie medicala, asistenta medicala, asistenta sociala clinica, ingrijire paliativa, medicina alternativa, etica in cercetarea pe subiecti umani, terapii de recuperare, psihoterapii, sanatate mentala, (noile) tehnologii medicale.