Loc de joaca in cel mai mare spital pentru copii din estul tarii

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
301

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sustinut de fanii de pe Facebook,


PALAS IASI CREEAZA UN LOC DE JOACA IN CEL MAI MARE SPITAL PENTRU COPII DIN ESTUL TARII


• „1 Like e o joaca de copii!"Dupa IULIUS MALL TIMISOARA si IULIUS MALL CLUJ, care, la finele anului trecut, cu ajutorul fanilor de pe Facebook, au dotat laboratoarele IT a doua institutii de invatamant din Romania, compania IULIUS GROUP continua sa se implice in viata comunitatii locale. In aceasta primavara, ansamblul urbanistic PALAS din Iasi - cel mai mare proiect al IULIUS GROUP - va reda zambetele micilor pacienti de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria" din Iasi.„1 Like e o joaca de copii!" este campania sociala demarata pe Facebook de PALAS IASI, in perioada 1-22 aprilie 2011. Pentru fiecare persoana care devine fan pe pagina PALAS IASI, IULIUS GROUP va dona cate 1 Leu. Banii vor fi investiti in crearea unui loc de joaca destinat miilor de copii care sunt tratati anual in cel mai mare spital de profil din estul tarii.


Loc de joaca in cel mai mare spital pentru copii din estul tarii


Noul spatiu, situat la parterul spitalului, se doreste a fi un refugiu in lumea copilariei pentru micutii tratati de specialisti pe termen scurt sau mai indelungat. Camera va fi un taram de poveste, care ii va ajuta pe copii sa isi invinga teama de spital, sa uite de suferinta, sa gaseasca alinare si vindecare prin joc, iar parintii si cadrele medicale sa convinga mai usor micii pacienti sa se supuna investigatiilor si tratamentelor.Amenajat in culori calde si vesele, spatiul va fi decorat cu mobilier specific si va fi echipat cu jucarii si jocuri educationale. De asemenea, copiii isi vor vedea eroii din filme si desene animate pe o plasma special instalata.COMPUTERE SI COMPONENTE IT DONATE SCOLILOR DE IULIUS GROUPIn luna noiembrie a anului trecut, mall-urile IULIUS din Timisoara si Cluj-Napoca au derulat in mediul online campania sociala „1 Like = 1 Leu = 1 Zambet", care s-a bucurat de succes. In urma celor aproximativ 10.000 de like-uri primite de la fani pe Facebook, IULIUS GROUP a dotat cu echipamente multimedia de ultima generatie laboratoarele IT ale Scolii nr. 27 din Timisoara, precum si gradinitei si scolii primare din satul Ghirolt, comuna Alunis, judetul Cluj.


Campania PALAS IASI „1 Like e o joaca de copii!" va fi promovata de IULIUS GROUP in intreaga retea de mall-uri IULIUS, pentru ca mai multi romani sa se implice in aceasta cauza nobila si, implicit, sa sprijine sistemul sanitar autohton care intampina dificultati materiale.Intre 1-22 aprilie 2011, mai multe voturi pe contul Facebook PALAS IASI inseamna mai multe fonduri pentru noul loc de joaca al copiilor de la Spitalul „Sf. Maria"!Multumim ca le redati zambetul!DESPRE PALAS IASIPALAS, dezvoltat de compania IULIUS GROUP in Iasi, introduce in premiera conceptul „lifestyle center" pe piata de „mixed-use developments" din Romania. PALAS va cuprinde un shopping mall, o strada comerciala pietonala, birouri clasa A, hoteluri, apartamente, cea mai mare parcare subterana din Romania cu aproximativ 2.500 locuri si o generoasa gradina publica, toate pe o suprafata construita de peste 320.000 mp.Investitie de peste 260 milioane euro, PALAS urmeaza a fi inaugurat in ultimul trimestru al acestui an.