Legaturi primejdioase de Ziua Femeii

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
172

Voteaza & Distribuie

Descriere

De 8 martie, ziua femeii, e simplu de oferit in dar un spectacol. La Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timisoara un bilet cumparat aduce inca un loc. Cu alte cuvinte: un bilet, doua locuri si un cadou frumos de 8 martie, de la ora 19, montarea Legaturi primejdioase.


Intrigi innodate. Seductie. Iubire. Deziluzie. Ura. Noblete. Razbunare. Pasiune. Lupta. O provocare irezistibila de a va lasa cuprinsi de involburatele jocuri ce duc, inevitabil la tarmurile iubirii… Un musical cu si despre extremele firii in regia lui Puskás Zoltán.


Legaturi primejdioase (Foto Biro Marton)


Spectacolul este recomandat persoanelor peste 18 ani!


Biletele se pot procura de la casa de bilete a teatrului. Pretul maximal al unui bilet este de 16 lei si 8 lei cu reducere. Va atragem atentia ca rezervarile isi pierd validitatea cu 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. De aceea, va rugam sa le procurati in timp!


Legaturi primejdioase (Foto Biro Marton)


Orarul Casei de bilete: zilnic intre orele 10-13, iar in zilele de miercuri si vineri si intre orele 17-19, sau cu o ora inaintea spectacolului. Adresa: str. Alba Iulia nr. 2, telefon: 0356-450.606, e-mail: ticket@tm-t.ro.


Legaturi primejdioase (Foto Biro Marton)